MAKE UP

10 sjajila za svačiji džep

Idealan dar pod borom

Božić se opasno bliži, a vi možda još uvijek razbijate glavu oko toga što pokloniti mami, prijateljicama, sestri. Sjajilo za usne je jedan od idealnih univerzalnih poklona koji će razveseliti svaku ženu. S kupnjom ovog kozmetičkog proizvoda teško možete promašiti jer većina sjajila je vrlo malo pigmentirana i ne ostavlja mnogo boje, samo sjaj. Samim time teško možete pogriješiti u odabiru nijanse.

     Chanel Aqualumiere, oko 200 knTopshopp Glaze, oko 100 kn

Sjajilo je ujedno i poklon za svačiji džep. Cijene koje variraju od 20 do 200 kuna mogu zadovoljiti svačiji ukus i svatko može pronaći nešto za sebe. Samo se morate malo potruditi i pretražiti drogerije i parfumerije (za kupovinu s interneta je nažalost malo prekasno, ali imajte to na umu dogodine).

                       Catrice, oko 30 kn

Želite li igrati na sigurno poklonite nježno ružičasto ili prozirno sjajilo. Nude nijanse također voli većina žena. Crvenkasta sjajila su idealna za žene koje inače nose crveni ruž, pa im sjajilo može poslužiti za kreiranje ležernijih lookova. Sestri i nećakinji u teen godinama možete pokloniti bilo koju nijansu ukoliko poznajete njihov ukus: djevojke sportskog stila uživat će u prozirnom sjajilu voćnog okusa, a mlade darkerice u ljubičastom ili čak crnom sjajilu.

Borina Kopčić

Objavljeno: 18.12.2010. u 09:51
Tagovi: sjajilo, Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p