MAKE UP

15 must have lakova za nokte

Koje nijanse su nas osvojile?

Ljeti je praktički nemoguće izbjeći lakiranje noktiju. Oni naprosto zovu na lakiranje, a čim nam prstići izvire iz otvorenih sandala i japanki poželimo kombinirati najluđe boje. Ljeto provodite radno, a nude lakovi su vam već dosadili? Rješenje je greige, nešto tamnija nude nijansa laka koja savršeno pristaje uz poslovni look, a kralj tih lakova je Chanelov Particuliere.

 

Mr. Philips iz Chanela nametnuo je još jedan trend- tirkizne nijanse. Jesenas je to bio Jade, a sada je Nouvelle Vague, prekrasna zelena nijansa koja podsjeća na more i bazen. Osim njega, u kolekciji Les Pop Up nalaze se još dvije nijanse koje će obilježiti ljeto: standardna pinki koja je neizostavna, ali i lagana ružičasta s primjesom narančaste koja se nameće kao novi trend na pistama.

 

Jedina stvar koju ove sezone ne volimo vidjeti na noktima su zagasite i tamne nijanse trule višnje, smeđe i zelene. Njih spremite za jesen, a dotad se naoružajte svim bojama sladoleda i voća. 15 must have nijansi za ovu sezonu saznajte u galeriji.

B.K.

 

foto: polyvore.com

Objavljeno: 14.07.2010. u 08:27
Tagovi: lak za nokte

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p