MAKE UP

3 chic looka koja morate isprobati

Jesen u divnim tonovima…

Daleko smo od vikenda, a vaša kreativna beauty rutina počinje tek u petak navečer. Dnevni i večernji make up nikako ne može biti isti, ali nemojte niti upasti u dnevnu monotoniju istih make up lookova. Ove jeseni morate isprobati: ljubičaste usne, minimalni sjaj i čokoladnu olovku.

Još jučer ste imali cijelu paletu ružičastih ruževa. Nakratko ih pospremite jer ove jeseni morate nositi tamne nijanse, poput boje patlidžana ili još tamnije. Možda vaša kreativnost vas odvede u drugi smjer, poput smeđe boje ruža, mi ćemo i to podržati! Važno je samo da su usne istaknute.


Highlightere zamijenite iluminatorima koji će vam dati minimalni, prirodni sjaj. Ove jeseni su it velike obrve bez stroge definicije, ali iluminator ispod luka obrve, na sredini nosa ili iznad usnice dati će prirodnu svježinu vašem licu. Ne zaboravite i unutarnji kut očiju ne bi li ukloniti tragove umora. Prirodan sjaj lica puno je prirodniji u jesenskih danima.


Crni tuš ove tople jeseni zamijenite onim u čokoladnoj nijansi. Ako ne uspijete naći tuš, posegnite za olovkom za oči. Glavni kriterij kod odabira olovke za oči je da je dovoljno mekana da klizi po kapku, a dovoljno suha da se ne razmazuje. Obrubite cijeli kapak samo s jednom nijansom.


Ana Jerneić
Objavljeno: 22.09.2014. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p