MAKE UP

3 kozmetička proizvoda koja nas čine sretnima

Imamo opravdanje za gomilanje ovih proizvoda
Kozmetički proizvodi sreća
O
dlazak u parfumeriju, njuškanje i isprobavanje novih kozmetičkih proizvoda u nama uvijek bude određeno uzbuđenje. Gomilanje još jednog proizvoda (da, znamo da je 55 ruž u kolekciji uistinu nepotreban, ali ne možemo si pomoći) tako nas nekako čini sretnima. A brojna istraživanja su pokazala da točno određeni kozmetički proizvodi stimuliraju naš mozak i potiču nas na pozitivne misli, dio njih ublažuje loše raspoloženje, depresiju i stres. Dovoljno argumenata za odlazak u novi shopping?

Cvjetni mirisi

Razna istraživanja pokazala su da cvjetni mirisi, jasmin pogotovo, pozitivno utječu na vaše raspoloženje. Udisanje mirisa jasmina stimulativno djeluje na vaš mozak te utječe na povećanje pozitivnih misli. Naravno, zbog toga se osjećate bolje, imate više energije i lakše se nosite sa stresom.

Kozmetički proizvodi sreća
Crveni ruž

Čini se kako je Chanel ipak bila u pravu kada je rekla da je za zavođenje potreban samo crveni ruž. Ova legendarna boja ruža, koju posjeduje svaka žena u svojoj kozmetičkoj torbici, povećava samopouzdanje. Žene za ovim moćnim sredstvom posežu često i kad imaju važne prezentacije ili sastanke. Magična i moćna mala stvarčica! Zbog toga opravdavamo svaku novu nijansu crvenog ruža koju ste kupili ili planirate kupiti.

Masaže lica

Možda nije u pitanju jedan kozmetički proizvod nego cijeli tretman, no masaža lica uz korištenje prikladnih sredstava, pravi je užitak nakon kojeg iz salona izlazite s osmijehom. Ako nemate vremena posjetiti svoju kozmetičarku, uvijek možete doma prije spavanja napraviti masažu lica uz mirišljavo ulje. Vi ćete biti sretniji, a vaša koža zahvalna. Također si svako jutro i večer uzmite vremena i u miru nanosite svoju kremu za lice.

M.D.
Foto: Instagram @chrisellelim
Objavljeno: 20.06.2017. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p