MAKE UP

3 nosiva make up looka sa šljokicama

Izuzetno sjajni, ali potpuno nosivi lookovi 
šljokičavi look
Š
ljokice su nešto što definitivno na prvu asocira na Božić, blagdane i novogodišnje proslave, ali ako si u glavi zamislite sebe s takvim make up lookom i to vam nikako ne funkcionira, niste jedini. Blogerica Chriselle Lim s bloga The Chriselle Factor otkrila je tri odlična načina na koja možete isfurati šljokice bez da se osjećate kao da imate 10 godina i idete prijateljici na slavlje Nove godine. 

Šljokičave usne

Kada ćete još imati priliku imati šljokičave usnice, ako ne na novogodišnju proslavu? Chriselle predlaže hit usnice ove sezone, a to su upravo one se šljokicama. Postale su popularne na društvenim mrežama nakon što je make up artistica Pat McGrath lansirala svoj Lip Kit koji sadrži šljokice, a vi vrlo jednostavno možete postići isti efekt i bez njega. Blogerica savjetuje da najprije nanesete svoju omiljenu nijansu crvenog ruža i zatim na usnice utapkate prstima balzam za usne kako bi dobili ljepljivu teksturu. Nakon toga četkicom ili prstima nanesite šljokice u boji sličnoj ružu i to jako bogato kako se ruž ne bi nazirao ispod sjajnih čestica. Chriselle kaže da joj je ovaj način jako učinkovit te joj look izdrži cijelu noć.

šljokičavi look
šljokičavi look

Šljokičavi tuš

Možda šljokičavi tuš niti u ludilu ne zamišljate na svojim kapcima, ali nemojte biti predrasudni. Takav look može izgledati odlično ako ga dobro napravite i dodatan mu je plus što vam u trenu može pretvoriti dnevni u večernji make up. Kako bi postigli ovakav look, najprije običnim crnim tušem povucite željenu liniju i zatim s blago vlažnim kistom nanesite šljokice. Odlično je što šljokice možete dozirati pa ako želite decentniji izgled nanesite samo jedan sloj, a ako ste više za full glam look, slobodno stavite i nekoliko slojeva sjajnih čestica. Ostatak make upa neka vam bude neutralan kako bi tuš došao do izražaja.

šljokičavi look
šljokičavi look

Šljokičavi highlighter

Zašto ne biste uz običan highlighter stavili i šljokice? Ako se za novogodišnju noć odlučite za ovu opciju, vrlo jednostavno je možete napraviti. Nanesite običan highlighter na vrhove jagodica i na njega utapkajte malo primera koji je ljepljive teksture i zatim nanesite šljokice u količini koju želite. Blogerica Chriselle uz ovakav look predlaže berry usnice i izražene obrve. 

šljokičavi look
šljokičavi look
T.K.
Foto: thechrisellefactor.com
Objavljeno: 29.12.2016. u 16:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p