MAKE UP

3 načina kako nositi tamni ruž na usnama

Nosite trendi nijanse u svom stilu
 
Nekada je vrijedilo pravilo: naglašene oči, nenaglašene usne. I obrnuto! Ali nekada, jer danas više nema pravila. U make upu su pomaknute granice i igra je dopuštena. Odlučite li se večeras za make up u kojem je naglasak na tamnim nijansama ruža, slobodno posegnite i za kojom nijansom sjenila, umjesto da se zadovoljite maskarom. Donosimo vam 3 ideje kako se našminkati i pritom istaknuti tamni ruž na usnama.


Tamno crveni ruž je nešto poput male crne haljinice, svima pristaje i izvrstan je za sve prigode. Uz njega vam zaista na licu ne treba gotovo ništa. Kažem gotovo, jer ne smijete zaboraviti na besprijekornu podlogu, savršene konture lica, nježne tonove na očima i bogato nanesenu maskaru.
 

Nikada dosta ljubičaste! Ruževi crveno ljubičaste nijanse savršeni su ako ne preferirate i crvene i ljubičaste nijanse. Naglasite oči lagano ljubičastim glitter sjenilom. Za dodatno naglašene oči, posegnite za crnom olovkom za oči.


Naglašene oči i usne? Mi obožavamo, posebno kada u kombinaciji dolazi ljubičasta s crnom. Pomalo vamp, svakako ćete biti zamijećeni i odisati elegancijom. Za dovoljno odvažne, ovo je idealna večernja kombinacija.

Ana Jerneić

Objavljeno: 25.10.2014. u 18:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p