MAKE UP

3 odlična drogerijska tuša za oči

Pristupačni tuševi za oči koje preporučujemo

fashion.hr
 
Sigurno ste se barem jednom u životu našli u situaciji u kojoj vam je bilo teško izabrati među toliko ponudom proizvoda. Ako još tome dodamo da za jedan proizvod postoji toliko raznih opcija, čini nam se da ćemo birajući tuš za oči provesti nekoliko sati.
 
Kako se odlučiti između tankog kistića, popularnih flomastera ili polutvrdog kratkog kista? Zapravo, odgovor je vrlo jednostavan. Riječ je o navici i o vašoj mirnoj ruci. Tanki dugi kist može biti izvrstan za početnike, jer klizi po kapku. Ako ste zaista početnik, oslonite ruku na stol jer ćete time izbjeći nepotrebne trzajeve, a s time i neravne crte. Zadnjih mjeseci vrlo su popularni flomasteri. Osim vrha u obliku špica, mogu biti i plosnati, te s njima možete raditi i tanke i debele linije. Polutvrdi vrhovi tuševa za oči većini su najdraži, jer su s njima greške najmanje moguće, a odlično klize po kapku.

Kod nanošenja tuša vrijedi jedno pravilo. Nakon što ga nanesete, pričekajte 10-ak sekundi spuštenih kapaka, ne bi li se tuš osušio jer ćete time izbjeći preslikavanje tuša. Sada kada smo vam olakšali nedoumice oko izbora, izaberite jedan iz naše preporuke drogerijskih tuševa.

fashion.hr
Eveline Celebrities, Maybelline Master graphic, Bipa IQ

A.J.
Objavljeno: 24.11.2014. u 10:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p