MAKE UP

4 fantastična make up looka stvorena za doček Nove godine

Make up artist Kosta Miljković predstavlja svoju prvu kampanju
kosta miljković Za kraj uspješne 2016. godine make up artist Kosta Miljković lansirao je svoju prvu beauty kampanju u kojoj predstavlja četiri odlična make up looka stvorena za doček Nove godine!

Ispred objektiva fotografa Marka Grubišića predivna Laura Braćun (Talia models) osvanula je u četiri potpuno različita make up looka predstavljajući Kostino viđenje, ne samo novogodišnjeg glam looka, nego i presjeka svjetskih make up trendova. U osmišljavanju make up lookova Kosti je pomogao jedan od najpoznatijih hrvatskih make up artista Saša Joković, dok je za prijelom fotografija zaslužan dizajner Robert Sever.

"Stvarne žene su mi uvijek inspiracija i svaki make up iz kampanje je nosiv i u stvarnom životu. Smatram da je potrebno imati lijepo izgrađenu unutrašnjost da biste bili lijepi i izvana, a stav je ono što vam dozvoljava da eksperimentirate s različitim make upovima. Od njega zavisi kako ćete iznijeti šminku, kako ćete s njom izgledati i u kojem make up stilu ćete se najbolje pronaći!", objašnjava make up artist Kosta Miljković.
kosta miljković
Upravo u predstavljena četiri make up looka svaka žena može naći onaj koji je stvoren za nju. Prvi look će oduševiti ljubiteljice prirodnog i prozračnog make upa. U njemu prevladavaju breskvaste nijanse na očima, usnama i obrazima, a cijeli look je zaokružen burgundy maskarom.

Ako pak preferirate dramatičan i sve samo ne decentan make up, za vas je stvoren drugi look koji je karakterističan po ultrasjajnom crnom ružu i bakrenim očima, što pruža dozu avangarde. Ako želite biti drugačiji i primijećeni, onda je to definitivno make up koji vam pristaje!

kosta miljković
"Svaka žena se voli osjećati seksi, a crveni ruž je njeno tajno oružje. Upravo njega sam u trećem looku kombinirao uz tamno izvučene oči, kako bi dobio vamp izgled. Na posljednjem make upu sam se poigrao sa sjajilom za usne, koji sam nanosio na oči koje su kompletno obojene u tirkiznu boju. Često volim raditi one color make up", ističe Kosta. 

kosta miljković
Upravo posljednji look, u kojem je sjenilo, maskara i olovka za oči iste boje, oduševit će sve one žene koje vole eksperimentirati s make upom i ne boje se iskoračiti iz svoje sigurne beauty zone.

kosta miljković
"Već nekoliko sezona je moderan takozvan glossy look, tako da je prozirno sjajilo dobilo široku primjenu na cijelom licu. Osim na usne, prozirno sjajilo možete staviti i preko kapaka. Tako ćete dobiti mokar i glamurozan izgled. Trebalo bi pripaziti i na količinu sjajila koju nanosite na kapak – potrudite se da ona bude minimalna kako biste izbjegli nakupljanje sjaja i sjenila na pregibima kapka", savjetuje Kosta.

Svojom prvom make up kampanjom Kosta je zaokružio uspješnu 2016., najavljujući nove projekte već na samom početku 2017. godine. Jedan od njih je škola šminkanja koja će se u veljači održati u Banja Luci.

Foto: Marko Grubišić
Model: Laura Bračun (Talia Models)
Make up: Kosta Miljković
Grafički prijelom: Robert Sever
Objavljeno: 28.12.2016. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p