MAKE UP

4 moderna beauty looka s eyelinerom

Istaknite se otkačenim eyelinerom
eyeliner

M
islili ste da je nošenje eyelinera na kapcima dosadno i uvijek isto? Razmislite još jednom. Eyeliner može biti sjajan osvježavajući dodatak svakoj make up kombinaciji, a mi vam donosimo čak 4 otkačena izdanja koji će vas inspirirati da izađete iz monotonije vlastite beauty rutine.

Ideja #1
Spretni ste s eyelinerom? Ovaj look je savršen za vas. Umjesto da svoj eyeliner popunite pigmentom cijelom dužinom, odvažite se na otkačeniju verziju klasičnog eyeliner looka: ostavite ga prazin obrubljujući mačkastu kreaciju na očima samo tankom linijom.
 
eyeliner
Ideja #2
Želite li da vaše oči uistinu zablistaju, preskočite crni eyeliner i odaberite neki u ludoj boji, po mogućnosti kontrastnoj od boje vaših očiju. Ne iscrtavajte ga cijelom dužinom kapka već samo početak linije i njezin rep ostavljajući prostor između praznim. Za maksimalni cat eye efekt, unutarnji kut oka iscrtajte u pravilan špic. 
 
eyeliner
Ideja #3
Osjećate se odvažno? Tražite način da ideju trenutačno jako popularnih flash tetovaža prenesete u sferu make upa? Savršeno, ovaj look je stvoren za vas. Zlatnim šljokičastim eyelinerom obrubite oko ne slijedeći liniju oka uz trepavice već kružeći pravilnom linijom poviše pregiba oka.
 
eyeliner
Ideja #4
Geometrijski uzorak na očima bit će nevjerojatno efektan kao make up za večernje izlaske. Iznad vanjskog kuta oka povucite liniju u obliku trokutića i popunite ga jednom bojom - ili višebojno, ukoliko tako želite. Upotpunjen s neurednom pundžicom i divljim, gustim obrvama svakom će looku dati dozu razigrane otkačenosti.
 
eyeliner
J.S.
Foto: Ben Ritter
Objavljeno: 17.07.2015. u 15:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p