MAKE UP

4 savjeta kako nositi glitter

Zablistajte uz pomoć malih trikova
fashion.hr
 
Sigurno ste kao djevojčica imali malu kutijicu glittera čija je zaliha trajala godinama te ste ju vadili samo za kućne nastupe, maškare i igre s prijateljicama. Iako više niste dijete to ne znači da se ne možete poigrati s make upom i svojem licu podariti malo festivnog sjaja, bajkovitosti i scenske dramatike.
 
Neke od najboljih momenata vaše kozmetičke rutine obogatite neobaveznim dodatkom u formi šljokica u prahu koje možete kupiti u bezbroj boja i nijansi. Mi vam donosimo 4 ideje kako koristiti glitter u vašem svijetu ljepote. Prije nego se upustite u avanturu, svakako pripazite da kupujete glitter šljokice samo od kozmetičkih brendova.

Upotrijebite glitter kao tuš i obrubite njime oči. Nanesite pravi tuš uz rub oka te nakon toga prstima pritisnite malo praha uz cijelu liniju. Glamurozni izgled je zagarantiran.

Smokey način šminkanja nadopunite šljokicama u prahu i podarite mu posve novi i dramatičniji izgled. Za svečaniji izgled nanesite prstima na unutarnje kutove očiju zlatni glitter uz pomoć četkice za sjenila, ali ipak za što bolju aplikaciju preporučamo prste.
 
fashion.hr
Najbolji način da u vašu dosadašnju manikuru unesete malo života definitivno je šljokičasti prah kojeg nanesite na netom nalakirane nokte bilo da ih ukrasite tek neznatnom količinom ili se odlučite za cijelu površinu nokta.

Kombinacija šljokica u prahu i ruža za usne ne čini se na prvi pogled kao dobra ideja, ali ukoliko ste spremni za eksperiment pomiješajte malo ruža s glitterom te s kistom nanesite novonastalu smjesu na usne.Vjerujemo kako će se veći dio vremena zadržati na svom mjestu.
 
Iva Todorić
Objavljeno: 29.12.2014. u 16:45
Tagovi: Make up, šljokice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p