MAKE UP

4 super trika za gušće obrve

Na jednostavan način postignite trendi look

Nažalost nije svaka žena prirodno blagoslovljena gustim obrvama, a s obzirom na to da su upravo takve sada u trendu svi posežu za različitim trikovima kako bi ih učinili gušćima. Donosimo vam četiri super trika uz koja ćete postići obrve kakve želite.

1. Natapirajte obrve - Ako nemate guste obrve, možete ih malo počešljati u stranu suprotnu od rasta i zatim lagano četkicom prođite u smjeru rasta. Tako će se stvoriti dojam da su gušće. Zatim prođite po njima s prozirnim gelom za obrve kako bi ostale na mjestu.
 
2. Koristite olovku s tankim vrhom - Ako koristite olovku s debelim vrhom to će izgledati neprirodno, ali tanki vrh će dati i tanke linije koje će se doimati poput pravih dlačica.
 
 
3. Kupite dobru četkicu - Dobra četkica za obrve je ona koja izgleda poput one za maskaru jer je najpreciznija i najljepše raščešljava obrve.
 
4. Odaberite pravu nijansu - Odabir prave nijanse ključna je stvar za lijepe obrve. Važno je samo da obrve nisu pretamne u odnosu na boju kose i da ne odskaču od tena. Najvažnije je dobro izblendati sjenilo ili olovku kako bi rubovi omekšali i stopili se s tenom.
 
 
T.F.
Foto: arhiva portala
Objavljeno: 13.03.2016. u 02:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p