MAKE UP

5 boja za ujednačen ten

Sve tajne korektora u boji

U drogerijama i parfumerijama nailazimo na veliku ponudu korektora u bojama našeg tena, što svjetlijeg što tamnijeg. Danas zaista nije problem više naići na nijanse koje su baš za nas, no znate li što s korektorima u boji?

Korektori u boji služe prekrivanju, neutraliziraju i nanosimo ih ispod korektora u boji našeg tena. Imamo li veće nedostatke na licu, korektori u boji će ih prekriti. Kod nanošenja sloja korektora jedan na drugi, nanesite jedan sloj korektora u boji velikim mekanim kistom, zatim na njega istim kistom nanesite korektor u boji vašeg tena.


Suprotno vjerovanju za dobro prekrivanje nije potrebno puno šminke, jer previše korektora stvorit će na licu pomalo umjetan efekt. Efekt maske, a njega svakako želimo izbjeći. U paleti korektora koju ćete kupiti naći će se i oni koje nećete iskoristiti, jer svaka boja je namijenjena određenom nedostatku na vašoj koži. Zelena prekriva crvenilo, a korektor boje breskve smanjuje vidljivost tamnih krugova ispod očiju, kao i plavo-ljubičaste vene. Boje ružičaste i bež boje mogu se miješati s ostalima kako bi se postigla idealna nijansa prilagođena svakom pojedinom licu. Highlighterom naglasite konture lica, njegovu blistavost!

Ana Jerneić
Objavljeno: 14.10.2014. u 12:01
Tagovi: Make up, korektor, bipa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p