MAKE UP

5 celebrity beauty savjeta

Kako to rade Sienna, Audrina, Megan, Kim i Kate?

Koliko puta smo se samo zapitale „Kako im to uspijeva!?" gledajući celebse na crvenom tepihu. Ok, sve smo svjesne vojske stilista, frizera i vizažista koji se brinu da izgledaju bolje od nas smrtnika. Pojedini beauty stručnjaci su nam ipak odlučili izići u susret i podijeliti tajne dobrog izgleda s nama!

 


1. Sienna Miller uvijek ima prekrasan, lagano osunčan ten. Stručnjakinja za sunčanje i celebrity savjetnica po tom pitanju Lisa Fulton tvrdi: „Najvažnije je odabrati nijansu preplanulosti koja vam najbolje stoji i držati je se, bez obzira da li je riječ o solariju, kremi za samotamnjenje ili klasičnom sunčanju. Ako koristite kremu za samotamnjenje nanesite je prije spavanja jer tako će se boja najbolje razviti."

Sienna Miller

 

 


2. Audrina Patridge je na dodjeli MTV Movie Awardsa imala zavodljive kovrče. Njezin frizer Jonathan Hanousek tvrdi kako je tajna u viklerima različitih veličina na koje se kosa navija u različitim smjerovima, davajući prirodan look.

Audrina Patridge 

 

 


3. Ljeto je stiglo, a s njime i bronzeri. Megan Fox uvijek ima savršeno pogođenu nijansu bronzera, a njena vizažistica Pati Dubroff tvrdi kako je tajna u nijansi „Bronzer smije biti samo dvije nijanse tamniji od vašeg tena da bi izgledao dobro!"

Megan Fox

 

 


4. Kim Kardashian često nosi haljine s izrezima, što bi bilo nemoguće da nema njegovanu kožu. Njena tajna: žlica šećera u gelu za tuširanje, ali mi smo uvjereni da redoviti piling također pomaže!

Kim Kardashian

 

 


5. Kate Bosworth unatoč tankoj kosi, uvijek ima lijep volumen. Njen frizer Oribe savjetuje da ako imate tanku kosu ne koristite regenerator, nego proizvode za volumen koji ne otežavaju kosu. Također je dobro staviti sprej za kosu uz sami korijen tako da kosa dulje ostane voluminozna.

Kate Bosworth 

 

(Borina Kopčić)

Objavljeno: 04.08.2009. u 18:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p