MAKE UP

5 make up proizvoda koji pristaju svima

Što apsolutno morate imati u kozmetičkoj torbici?

Postoje dani kada vam se ne šminka ili kada jednostavno ne znate otkud početi. Koje sjenilo? Koje rumenilo? Trebate li uopće staviti puder? I kako na kraju sve to iskombinirati da ne izgledate poput maškare?

Postoje univerzalne boje koje stoje većini ljudi. Zapravo svima stoje sve boje, samo je pitanje odabira nijanse, a mi donosimo popis boja i proizvoda s kojima je moguće brzo i kvalitetno šminkanje!

1. Bež i ljubičasto sjenilo

ljubičasto sjenilo pristaje većini žena, a bež je toliko neutralno da  se gotovo i ne primijeti. Njihova kombinacija također izgleda dobro, a  lako se transformiraju iz dnevne u večernju varijantu. Ukoliko ste "topli tip" koristite ljubičastu koja naginje na crvenkastu, a ako ste hladni podton onu koja vuče na plavo.

 

2. Olovka u boji usana

Čak i ako vam se ne da stavljati ruž obrubite usne olovkom u njihovoj boji i nanesite sjajilo. Ako je olovka dobro odabrana neće se ni primjetiti, ali će istaknuti oblik usana.

                        

3. Ružičasto sjajilo

Ovu stavku uistinu ne treba dodatno pojašnjavati. Izbor nijansi i tekstura je ogroman i samo trebate odabrati svoje omiljeno. Malo sjaja na usnama odmah podiže lice.

4. Smeđa olovka za oči

Daje puno mekši look od crne koju većina žena preferira. Jednako dobro izgleda na tamnoj, kao i na svijetloj puti.

                               

5. Kremasto ružičasto rumenilo

Iako većina žena preferira rumenila u kamenu ili prahu, sjajno ružičasto rumenilo kremaste teksture može vas spasiti na dane kada vam se ne šminka. Preporuča ga se nanositi samo preko tekućeg pudera ili na čisto lice, a sjaj i kremasta tekstura automatski brišu umor.

                                   

Borina Kopčić

Objavljeno: 29.09.2010. u 17:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p