MAKE UP

5 malih trikova iz backstagea

Sitnice koje čine razliku

Sigurno ste se ulovili kako gledate Fashion TV ili neku galeriju s lookovima na internetu i mislite „Wow! Ali meni to nikad ne bi stajalo!" i s tužnim izrazom na licu odlazite u kupaonu i stavljate svoju regularnu šminku i pravite frizuru koju niste mijenjali zadnjih „ohoho" godina. Vrijeme je da kažete: „Stop!". Mi donosimo pet trikova iz backstagea koji će osvježiti svaki look bez da izgledate smiješno.

 

1. Zavolite boje

Šarena sjenila su veliki hit ove sezone i nemojte ga propustiti. Nije nužno da stavite zeleno sjenilo od kapka do obrva, ali malo boje će sigurno osvježiti pogled. Za manje hrabre tu su i tuševi u boji.

2. Učinite lagani pomak

Dosta vam je crvenog ruža? Što kažete na ružičasti ili narančasti? Razlika je minimalna, ali se ipak vidi.

3. Učinite obično neobičnim

Visoki rep ukrasite cik-cak škarama, ispeglajte ga, ispletite u pletenicu ili ukrasite fascinatorima.

4. Odrecite se gotovo svega

Let's face it: Hrvatice imaju nezgodnu naviku nošenja full make-upa uvijek i svuda, a razlike između dnevnog i večernjeg izgleda su gotovo nikakve. Nemojte biti dio mase i naučite šminkati dobar nude look koji će vas izvući u svakoj situaciji u vruće, ljetne dane.

5. Bling bling

Najmanji rizik koji možete činiti je promijeniti lak za nokte. umjesto uobičajenog krem odaberite onaj sa šljokicama ili holo efektom. Nije too much, ali je drugačije.

Borina Kopčić

foro: glamour.com

 

Objavljeno: 13.08.2010. u 13:40
Tagovi: Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p