MAKE UP

5 najboljih lip plumpera

Oni uistinu funkcioniraju!

Ako žudite za vrućim poljupcima u hladnim zimskim noćima (i danima) dobar lip plumper je ono što trebate kako bi ih dobile što više! Lip plumperi su sjajila koja sadrže sastojke koji uzrokuju blago oticanje usana čineći ih punijima. Bez obzira želite li malo punije usnice ili dugotrajniji učinak oni vam mogu pomoći. Jedini je problem što većina njih nije dostupna u Hrvatskoj, ali zato ih možete naručiti on line.

LipFusion InFATuation

Izvrsnog je okusa i ne isušuje usne kao mnogi drugi plumperi. Ako ga koristite dulje vremena navodno možete trajno povećati volumen usana. Ako nemate vremena čekati neka vas utješi da se odmah po nanošenju povećava volumen i razlika je vidljiva. Lip fusion možete kupiti u Sephori.

Urban Decay Blow Lip Plumper

Ako ne želite obojene usnice i volite osjećaj hlađenja ovaj proizvod bi mogao biti savršen za vas. Ne sadrži capsaicin koji iritira površinu usana nego djeluje nakon što ga usne apsorbiraju, iznutra. Ima okus po marshmallowu.

Lip Venom

Za instantni učinak morate probati Lip Venom koji usnice čini velikima, ružičastima i toplima! Lip Venom možete kupiti u Sephori.

Sally Hansen Lip Blush

Želite samo malo povećanja i lijepi pink gloss? Lip Blush nudi oboje u jednom. njegovi učinci nisu tako ekstremni, ali daje prirodno puniji izgled, a boja se prilagođava boji tena.

Too Faced Lip Injection

Lip Injection bio je jedan od prvih na tržištu i uz Lip Venom je ostao na vrhu. Ima najveći učinak od svih, ali ne ostaje dugo na usnicama. Ako vam ne smeta mazanje svakih sat vremena i želite usnice poput Angeline Jolie isprobajte ga! Možete ga kupiti u Sephori.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 27.12.2009. u 13:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p