MAKE UP

5 najboljih mačkastih lookova

Kako Angelina, Katy, Eva, Gwen i Alicia osvajaju seksi pogledima?

Smokey eyes je seksi, ali i do zla boga dosadan jer iz sezone u sezonu ne silazi s naših očiju. Želite nešto novo? Ili samo isprobati nešto drugačiji smokey look? Cure s A liste znaju kako! Odgovor je- tuš. U gelu, olovci, klasičan, kremi... mogućnosti su nebrojene i svaka daje dobar rezultat (ukoliko ste vješti izvući ravnu liniju). Ako vam ne ide s tušem- vježbajte! uzmite stolno ogledalo i pronađite čvrsta oslonac za ruke i vježbajte dok ne budete dovoljno vješti da izvučete relativno ravnu liniju.

Angelina Jolie nosi mačkasti make up na očima već godinama. Za ovaj uredni i sofisticirani look, najprije nanesite neutralno sjenilo, zatim povucite liniju na gornjem kapku tušem tako da prema krajevima bude deblja. Tanku liniju povucite i na vanjskoj polovini donjeg kapka (koristite dugotrajnu olovku ako se bojite tuša) i spojite s gornjom linijom.

Eva Mendes nosi neodoljiv dnevni look- unutarnji rub gornjeg kapka ispunite olovkom, a od sredine kapka prema van povucite tanku liniju koja treba završavati izvan linije trepavica.

                                     

Gwen nosi tuš na jedinstven način. Da bi istaknula oblik očiju nosi ga oko cijelog oka, lagano izvučenog na rubovima. Na unutarnji rub oka nanesite olovku za oči, a koristite samo svijetla sjenila kako bi tuš bolje došao do izražaja.

                                      

Katy Perry nosi tuš zajedno sa smokey eyesom u klasičnoj crno- srebrnoj kombinaciji. Za ovaj seksi look ne morate biti vješte u lineru jer ionako ide uz vanjski rub oko, a preko njega crno sjenilo tako da su greškice dozvoljene. Zaokružite izgled umjetnim trepavicama.

                                       

Alicia Keys pokazala je kako jarka boja može dobro izgledati na očima u kombinaciji s tušem. Žuto zlatno i maslinasto zeleno sjenilo upotpunjeno je potezom crnog tuša uz gornju rub trepavica prema van tako da s tamnijim sjenilom čini mačkasti oblik.

                                      

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 30.12.2009. u 20:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p