MAKE UP

5 termalnih voda za zaštitu osjetljive kože

Proizvod od kojeg se ne odvajamo za vrijeme ljetnih vrućina
Kada bismo morali birati jedan proizvod od kojeg se ne odvajamo za vrijeme ovih velikih vrućina, u našoj kozmetičkoj torbici prvenstveno bi se našla termalna voda u spreju, koja već godinama služi kao izvor olakšanja i osvježenja u ljetnim mjesecima, kada je naša koža izložena suncu i drugim vanjskim čimbenicima koji ju čine osjetljivom i nadraženom.

Zahvaljujući dragocjenim mineralima, pohranjenim u ovim čarobnim bočicama, termalna voda vraća našu kožu u ravnotežu i djeluje kao prirodni antioksidans, pomažući u sprječavanju starenja kože. Termalna voda idealna je za osjetljivu kožu, koju u trenutku umiruje, osvježava i omekšava, djelujući na nju antiritacijski i protuupalno.

Termalnu vodu dobro je imati pri ruci kada je vaša koža suha, crvena, nadražena ili opečena, a koristiti ju doista možete na svakodnevnoj bazi. Ako nosite šminku ljeti, preporučamo vam da ju kombinirate s termalnom vodom - prije nanošenja podloge kao pripremu kože i poslije nanošenja podloge za fiksiranje make upa.

Budući da nam je termalna voda jedan od dražih kozmetičkih proizvoda po ljeti, za vas smo izdvojili vode pet različitih brandova, koje će podjednako dobro čistiti, opuštati i hidratizirati vašu kožu.


H.B.
Photo: Avene, Evian, LA Roche Posay, Uriage, Vichy

Objavljeno: 19.06.2013. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p