MAKE UP

6 beauty pravila koja možemo preuzeti od muških blogera

Ukradite muške trikove

M
uški beauty blogeri nisu novost, a nije ni činjenica da su počeli opasno diktirati beauty trendove baš poput svojih ženskih kolegica. Odlično nam je što od njih možemo naučiti neke nove trikove i pravila koja inače ne bi usvojili niti primijetili!

Nevjerojatno besprijekorni tutoriali i odlični make up lookovi neki su od poveznica koje primjećujemo kod većine muških beauty blogera, a moramo priznati i da su većini njih fotografije na društvenim mrežama zaista besprijekorne. Od muških blogera možemo naučiti neke zanimljive stvari jer imaju drugačiji pristup i pogled od svojih ženskih kolegica pa zašto ne bismo ukrali nekoliko njihovih trikova i unaprijedili svoju beauty rutinu?

muški beauty bloggeri

Jake Jamie Ward

Njega kože je najvažnija

Već smo nekoliko puta naglasili kako nema smisla ulagati u skup i kvalitetan make up, ako ne brinete o svojoj koži. Njega kože je zaista najvažniji korak za dobar i postojan make up. Ako želite naučiti najbolje trikove za njegu kože, pratite blogera Jake Jamie Warda koji je specijaliziran upravo za preparativnu kozmetiku.

muški beauty bloggeri

Patrick Starrr

Samo eksperimentiranjem možete napredovati

Ako želite napraviti neki drugačiji look, a bojite se da će biti prenapadan ili da će vas netko zbog njega osuditi, prestanite tako razmišljati. Ako ćete stalno raditi jedne te iste provjerene lookove nećete moći napredovati u svojim make up vještinama. Izađite iz svoje zone komfora i pustite mašti na volju. Najbolje će vas tome podučiti Patrick Starrr koji zaista eksperimentira s različitim lookovima.

muški beauty bloggeri

Manny Gutierrez

Highlighter je vaš najbolji prijatelj

Da se highlighter može koristiti baš na svim dijelovima lica, a da to izgleda odlično, nepisano je pravilo među muškim beauty blogerima. Najbolje načine korištenja highlightera pokazat će vam Manny Gutierrez poznat kao MannyMUA i ako ga do sada niste koristili, vjerujemo kako će vam postati omiljeni proizvod.

muški beauty bloggeri

Wayne Goss

Konturiranje mora biti suptilno

Znate ono kada vidite na društvenim mrežama da netko objavi svoju fotografiju, a iz aviona se vidi da je konturiran jer mu je cijelo lice puno neizblendanih linija? E, pa na profilu Wayne Gossa to nećete vidjeti jer je on kralj konturiranja, ali onog suptilnog, kakvo uistinu treba i biti. Pratite ga i naučite istaknuti najbolje dijelove lica.

muški beauty bloggeri

Alex Faction

Prirodan look može biti dovoljan

Iako sve težimo prirodnom looku, uvijek nekako uspijemo dodati neki proizvod koji se vidi na našem licu. Nitko ne kaže da prirodan look nije u modi, bez obzira na cijelu vojsku konturiranih žena koje svaki dan vidimo. Kako odlično nositi prirodan look možete vidjeti kod Alexa Factiona.

muški beauty bloggeri

James Charles

Nemojte se sramiti svojih pjegica

Davno je prošlo vrijeme kada su žene skrivale svoje pjegice. U njima zaista nema ništa loše, dapače, izgledaju toliko simpatično da ih poželimo nacrtati ako ih nemamo. Svoje prirodne pjegice mladi James Charles dodatno crta kako bi ih naglasio, a s obzirom na to da je nedavno postao jedno od zaštitnih lica Cover Girla, ne sumnjamo da bi pjegice mogle postati trend među mladima.

T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 09.11.2016. u 16:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p