MAKE UP

7 korektora koji mogu zamijeniti puder

Toliko su sjajni
Volimo šminku, naravno kao i sve dame, ali svakodnevno nanošenje full make upa ne dolazi u obzir. I sjajno je znati da, ako to želimo, možemo izaći iz stana samo s jednim proizvodom na svom licu, zar ne? 
 
Jedini beauty proizvod koji biste uvijek trebali koristiti, savjetuju make up stručnjaci je korektor za područje ispod očiju. Bez njega tamni krugovi iliti podočnjaci izgledaju kao dvije crne rupe. Ali nisu svi korektori stvoreni s formulom da biste ih nosili same, bez pudera. Neki su dovoljno gusti da ih možete nositi bez pudera, a drugi pak imaju takav ton odnosno boju koja zahtjeva dodatni proizvod kako bi se te dvije nijanse uravnotežile. Kada pogledate bilo koji YouTube video vidjet ćete da vloggeri koriste korektor na području ispod očiju, na čelu, bradi i obrazima, a potom nanose puder u prahu. Voljeli bismo ne imati vremena za to pa smo potražili formule korektora koji će prekriti nepravilnosti i bez pudera. Misija je bila pronaći najtraženije i najprodavanije korektore koji imaju bogatu paletu nijansi i koji će se neprimjetno stopiti s tonom kože. Sjajni su i zato što ih možete ubaciti u svaku torbicu i imati on-the-go završni touch

Savjet više: Često make up stručnjaci preporučuju da korektor odabirete dvije nijanse svjetliji u odnosu na vaš ten kako biste posvijetlili tamna područja. No, to ne funkcionira ako upotrebljavate ovu strategiju samo jednog proizvoda, jer nećete uspješno prekriti nepravilnosti. Umjesto toga, trebali biste potražiti korektor koji savršeno odgovara vašem tonu kože. Rezultat će biti, prirodan i besprijekoran izgled. Evo nekoliko omiljenih korektora dama, koje možete nositi samostalno. 
Foto: PR
Objavljeno: 04.08.2018. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p