MAKE UP

Ako volite tekuće ruževe, pratite ovaj brend na Instagramu

Odlični ruževi brenda Dose of Colors
dose of colors

Dose of Colors brend je za sve ljubitelje tekućih ruževa za kojim su poludjele sve beauty blogerice zbog predivnih nijansi. Kada pogledate fotografije ruževa, nećete moći odoljeti da kupite samo jedan. 

Brend Dose of Colors osnovala je indie make up artistica Anna, strastvena umjetnica s velikom ljubavlju za jedinstvene i lijepe boje, poznata pod imenom Makeup By Anna. Željela je brend jarkih i vibrantnih boja kako bi mogla raditi kozmetiku po svom guštu. Svi proizvodu su cruelty-free, eco i veganski, a poznati su po bogatoj pigmentaciji.
 
Na svom Instagram profilu imaju gotovo 2 milijuna pratitelja, što je za jedan indie brend kozmetike jako velika brojka. Proslavili su se kada su ih krenule otkrivati beauty blogerice i hvaliti njihove proizvode. Najpopularniji proizvodi su im mat tekući ruževi kojih je prepun Instagram i Pinterest. Pogledajte samo ovu pigmentaciju i boje! Mi smo poželjeli baš sve! Dose of Colors brend sa svoje originalne stranice ne dostavlja u Hrvatsku, ali njihove proizvode možete kupiti na on line shopu Beauty Bay.
 
dose of colors
 
dose of colors
 
dose of colors
 
dose of colors
 
dose of colors
 
T.K.
Foto: Instagram i Pinterest
Objavljeno: 11.09.2016. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p