MAKE UP

Ako želite besprijekorne obrve, korektor vam mora biti najbolji prijatelj

Spas za neuredne obrve
obrve

Tajna predivnih obrva poput glumice Lily Colins ili it djevojke Care Delevingne ovisi isključivo o korektoru. Da, dobro ste pročitali, lijepe obrve ne ovise o maskari za obrve ili sjenilu nego o korektoru. Doznajte kako koristiti korektor u službi besprijekornih obrva.

Ako želite lijepe obrve, morate imati pouzdan korektor. Osim što ćete s njim ukloniti tamne podočnjake ispod očiju, bubuljice i druge nepravilnosti, može vam puno pomoći da vam obrve izgledaju besprijekorno, odnosno da su vam rubovi čisti i oštri, a luk obrve podignut.
 
obrve
 
Posegnete li za korektorom kao spasiteljem za obrve, najbolje bi bilo da uložite u poseban korektor jer onaj koji koristite za podočnjake ili ostatak lica nije iste boje. Korektor kojim ćete dotjerati svoje obrve mora biti boje vašeg tena ili nijansu svjetliji jer će samo takav dati uredan rub. Ako odaberete krivu nijansu mogli bi izgledati kao da ste zaokružili obrve drugom bojom.  

Kako ga koristiti?

Nakon popunjavanja obrva tehnikom koju želite, bilo to gel, maskara ili sjenilo, dolazi red za vaš korektor. Uzmite precizan kist i umočite ga u korektor te s njim obrišite nepravilnosti s gornje strane i zatim prstima izblendajte vanjske rubove korektora kako ne bi bili preoštri. Ako želite posvijetliti luk, nanesite malo korektora ispod obrve, ali ga dobro izblendajte kako bi se stopio s make up lookom na očima ili kožom.
 
obrve
Korektor može biti i SOS pomoć kod tek izraslih dlačica obrva. Ako ne stignete odmah u kozmetički salon u kojem sređujete obrve ili ih ne stignete sami počupati, prekrijte ih s korektorom i slobodno izađite iz kuće bez bojazni da će svi gledati u vaših nekoliko novo izraslih dlačica. Korektor nam je novo otkriće za obrve i jedva čekamo primijeniti ove trikove!
 
T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 12.09.2016. u 16:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p