MAKE UP

Ana Rajić predlaže

Poznata vizažistica Ana Rajić predlaže 3 looka sa modnih pista

Proljeće nam je stiglo a s njim i oslobađanje od tamnih boja i teškog make-upa. Svjetski šminkeri nam za ovu sezonu sugeriraju sve palete boja sa naglaskom na tirkizno plavu i zlatnu. Terracota u parfumerijama uvijek nestane sa polica u čim nam dođu sunčani dani, te je ne možemo zaobići ni ove sezone. Ovaj put smo zamolili poznatu vizažisticu Anu Rajić da nam otkrije tri najdraža make up looka za proljeće/ljeto 2009. godine, viđena na modnim pistama.

 

anna_sui_spring_summer_09.jpg

ANNA SUI -  ovaj look mi se sviđa jer je jako prozračan & sexy. Ovdje se radi o prirodno lagano preplanulom tenu, naglašenom karamel bronzerima, rumenilo je u kremi sa malo crvenkastog pigmenta koji daje taj prirodni fresh izgled. Oči su blago konturirane istim karamel bronzerom koji je apliciran i na licu, a usne su blago "natapkane" crvenkastim rumenilom koje je stavljeno i na obraze. Bazičan make-up, preporučam za svaki dan.

 

matthew_williamson_spring_summer_09.jpg

 

MATTHEW WILLIAMSON - malo ''jači'' izgled, al opet prozračan, izvrstan za naglašavanje plavih ili zelenih očiju. Iako pristaje na sve, u fokusu su oči koje su obrubljene masnom crnom olovkom oko cijelog oka u smjeru prema vanjskim kutovima. Da bi postigli ovaj look, sjenilo se treba izvući  u mačkasti oblik i uz pomoć kistića lagano razvući olovku u smjeru prema dolje, ostaviti polumasno, nanijeti nekoliko slojeva maskare i u unutarnje kutove oka shimmer bež boje.

 

 

gucci_spring_summer_09.jpg

GUCCI - tirkiz, tirkiz, tirkiz! Za ovaj look odabrati najintenzivniju nijansu, osjenčati oči uz cijeli gornji kapak i pri tom ne štediti na boji. Zatim crnom olovkom obrubiti donji kapak i kraj gornjeg kapka. Ovo je look za odvažnije te će prekrasno naglasiti preplanuli ten. Na usnice nanijeti nježno roza krem sjajilo.

 

 

Ana Pavić                                                                         photos by Style.com

Objavljeno: 22.03.2009. u 18:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p