MAKE UP

Ana Rajić predlaže

Najbolji jesenski make up look-ovi sa svjetskih pista

Burberry Prorsum

Klasično i čisto. Ovaj look se temelji na prekrasnoj zdravoj koži i punim obrvama. Karamel sjenilo je naneseno prstima, dok su obrazi nježno konturirani a na usne je stavljeno malo prozirnog glossa.

Gucci

Čini se kako izražajne trepavice nikada ne izlaze iz mode a ove su sezone posebno naglašene. Uz njih, glavni akcent je na usnama u vidu senzualnog ruža u boji vina.

 

Lanvin

Albert Elbaz ponovo se poigrava sa varijantama crnog sjenčanja očiju, nove tendencije, savršeno chic, nenametljivo i kul.

Marc Jacobs

Zanimljivo sjenčanje obraza podsjeća na pravu zimsku bajku. Izvedeno je kružno u ružičastoj nijansi i to na mjestima gdje se prirodno crvenimo. Obrve su posvijetljene kako bi se dodatno naglasile oči koje su pojačane s maskarom, nanesenom u nekoliko slojeva.

 

Miu Miu

Porculanski ten u savršenom je kontrastu s bogato premazanim trepavicama. Look je kompletiran pomoću pudrastog ruža u pink nijansi i kremastog sjenila sivkaste nijanse.

Oscar De La Renta

Ovo je look kojeg će ove zime zasigurno nositi sve „socialites" New Yorka.  Suptilno smeđe sjenilo ili olovka na očima, nadopunjavaju se sa lijepo definiranim obrvama. Obrazi su nježno ružičasti a usne su boje maline.

 

Prada

Ovaj look podsjeća na kremaste i čokoladne nijanse mliječnih sladoleda. Na očima je kremasto sjenilo boje lješnjaka, trepavice su blago izvučene jednim slojem maskare, sjaj kože postignut je nanošenjem tekućih iluminatora a usne su boje vanilije.

Valentino

Ovdje su oči u fokusu. Jednako su naglašene gornje i donje trepavice uz sivu smokey eye tehniku. Usne su sjajne i kremaste. Sve u svemu, ovo je pravi Valentino look.

 

Yves Saint Laurent

Električno ljubičasti ruž većini žena i neće dobro pristajati ali uvijek se može primjeniti neka druga boja, važno je samo da ima taj električni prizvuk. Na jagodičnim kostima je shimmer boje šampanjca , dok su oči jednostavne.

Louis Vuitton

Ovdje vidimo klasične igre i varijacije na temu s crnim tušem. Uz klasično izvučenu liniju duž oka, izvučena je i linija unutar korijena nosa prema pregibu kapka.

 

Ana Rajić

photo: Style.com

 

Objavljeno: 26.09.2011. u 13:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p