MAKE UP

Aqualia Thermal s UV zaštitom

Poznata Vichyjeva hidratantna linija za smirivanje i jačanje kože Aqualia Thermal odnedavno je dostupna i u novoj, poboljšanoj varijanti s UV zaštitom.

Poznata Vichyjeva hidratantna linija za smirivanje i jačanje kože Aqualia Thermal odnedavno je dostupna i u novoj, poboljšanoj varijanti s UV zaštitom. Svakodnevna izloženost dnevnoj svjetlosti utječe na pojačano isušivanje kože i njeno starenje što slabi kožu iz dana u dan, osobito onu na licu koja je najizloženija.

Za kožu su podjednako opasne UVB zrake (kojih je najviše u proljeće, najintenzivnije su oko podneva, zaustavljaju se u gornjem slojem kože i uzrokuju tamnjenje i opekline) i UVA (čija je količina jednaka tijekom cijele godine, prodiru do dubokih slojeva i neposredno uzrokuju starenje). Vichyjeva dnevna njega i krema za područje oko očiju pružaju optimalnu zaštitu od obje vrste zračenja, a sadrže i (kao i svi njihovi proizvodi) termalnu vodu čiji je utjecaj na jačanje kože od štetnih utjecaja UV zraka znanstveno dokazan.

Nakon četiri dnevna nanošenja termalne vode Vichy neposredno na kožu učinak katalaza (enzima za neutralizaciju slobodnih radikala koji jamče obranu kože) povećana je za 20%. Uz sve to, Aqualia Thermal Yeux za predio oko očiju sadrži i dvije molekule koje se često koriste u medicini zbog pozitivnog djelovanja i neškodljivosti - dekstranov sulfat za sprečavanje zadržavanja tekućine i escin za ubrzavanje mikrocirkulacije.

Objavljeno: 27.06.2008. u 00:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p