MAKE UP

ASOS prodaje 'guyliner’ i ‘manscaru'

Online retailer sada nudi make up liniju za muškarce

Guyliner i manscara samo su neki od kozmetičkih proizvoda koje odnedavno nudi online retailer ASOS. Radi se, naime, o kozmetici namijenjenoj muškarcima, a eyeliner i maskara samo su jedan dio muške linije britanskog brenda MMUK Men. 

Kistovi, podloge prilagođeni različitim nijansama muškog tena, korektor kao i olovka za bradu i obrve dio su asortimana luksuznog kozmetičkog brenda za muškarce koje možete pronaći na virtualnim stranicama omiljenog webshopa ASOS. MMUK Men luksuzna je kozmetika koja dolazi u elegantnoj mat crnoj ambalaži, a iz brenda poručuju kako se radi o "muževnoj liniji koja će uvjerljivo privući poglede". MMUK Men, doduše, izvrsno odrađuje svoj dio brendiranja jer svakom objavom daju do znanja da muška kozmetika i make up nimalo ne osporavaju muževnost niti se radi o nečemu čega bi se muškarci trebali sramiti.

"Prihvatljivost muškog make upa u društvu signifikantno se promijenila. Tome su zasigurno doprinijele i brojne muške zvijezde poput Russella Branda, Davida Beckhama i Marka Wrighta koji su priznali da koriste make up kako bi naglasili prednosti svog fizičkog izgleda i prikrili nedostatke", objasnili su iz kozmetičkog brenda.

T.L.
Foto: Instagram

Objavljeno: 28.07.2017. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p