MAKE UP

Beauty blogeri koje ove godine vrijedi pratiti

Od njih možete puno naučiti
beauty blogeri
B
eauty blogosfera iza sebe je ostavila još jednu uspješnu godinu te možemo reći kako su upravo blogeri i You Tuberi prošle godine bili glavni influenceri jer su zaslužni za važne promjene koje su se dogodile u svijetu kozmetike. Donosimo vam pet beauty blogera koje vrijedi pratiti ove godine i od kojih puno toga možete naučiti.

My Pale Skin

Em Ford morate pratiti jer osim predivnih make up tutoriala objavljuje odlične videe o samopouzdanju i problemima koji se javljaju osobama s nesavršenim tenom. Proslavila se svojim video You Look Disgusting koji je postao viralan i dostigao gledanost od 22 milijuna pregleda.

beauty blogeri

James Charles

Ako pratite trendove u beauty svijetu onda sigurno pratite i rad James Charlesa koji je prvi muškarac koji je postao zaštitno lice kozmetike Cover Girl i time označio početak nove ere. Za razliku od prošlih vremena kada je make up bio rezerviran samo za žene, dolaskom nove generacije muškaraca to se itekako promijenilo i zato svakako pratite Jamesa jer za njega će se još čuti.

beauty blogeri

Katie Snooks

Fotografkinja iz Londona koja s fanovima dijeli svoju opsesiju kozmetikom postala je poznata nakon što je na You Tubeu podijelila svoju priču o liječenju akni s kontroverznim lijekom Roaccutane. Svakako pratite njene lookove i savjete ako se borite s nepravilnostima na koži jer je za to zaista ekspert.

beauty blogeri

The Beauty Boy

Jake-Jamie Ward još jedan je muškarac na našoj listi i kao što smo već rekli, ovo će biti godina muškaraca u beauty svijetu. Jake-Jamie je You Tuber koji je postao poznat po svom hashtagu #makeupisgenderless. Obrađuje recenzije zaista različitih dekorativnih i preparativnih proizvoda i žestoko se bori protiv spolne diskriminacije u beauty svijetu te od njega ove godine očekujemo puno.

beauty blogeri

Pony's beauty diary

Blogerica i make up artistica Pony velika je zvijezda u Koreji pa ako vas zanima više o korejskoj dekorativnoji preparativnoj kozmetici, svakako je pratite. Pony je postala poznata kada je počela rekreirati beauty lookove slavnih jer to radi na zaista zapanjujuće dobar način, a divimo joj se i zbog predivnog dewy glow looka koji njeguje.

beauty blogeri
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.01.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p