MAKE UP

Beauty boja mjeseca

Proljeće u znaku ružičaste boje

Svake sezone beauty industrija plasira nekoliko noviteta koje s velikim oduševljenjem prihvati većina modnih dama. No, iz sezone u sezonu ti trendovi se mijenjaju pa neke od njih ne doživimo kako bismo voljeli. Zato vam danas skrećemo pozornost na sve nijanse ružičaste koje već nekoliko sezona dominiraju beauty industrijom. One najhrabrije među vama ove su trendove već odavno prihvatile, no ima i onih žena kojima jednostavno treba malo više vremena da se upuste u eksperimentiranje bojama.

Za sve vas koje igrate na sigurno danas donosimo nekoliko beauty trendova s ružičastom bojom u prvom planu! Usne u jarkim bojama fuksije ili nježnim pastelnim tonovima nek ove tople sezone zamijene jarko crvenu ili narančastu paletu ruževa. Ove boje funkcioniraju u dnevnim i večernjim prilikama, otvaraju lice i pomlađuju. Nokti u svim nijansama ružičaste veliki su proljetni hit! Kombinirajte različite tonove u jednoj manikuri ili uskladite lak na noktima s bojom vaših usana.

Dolazimo do trenda za koji ipak treba malo više hrabrosti! Pink tuš na očima naš je proljetni favorit, i to ako se dobro uskladi s ostatkom make upa i odjevnom kombinacijom. Za kraj izdvajamo trend u kosi koji je već nekoliko sezona prisutan na svjetskoj i domaćoj modnoj sceni, no kojeg se jednostavno ne možemo zasititi. Ružičasti pramenovi, ombre ili cijela kosa obojana u pastelnu nijansu odlična su promjena ako ne želite mijenjati svoj odjevni stil, no želite se osvježiti za novu sezonu.

   

           

                 

 

A.B.

 

Objavljeno: 07.03.2014. u 14:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p