MAKE UP

Beauty gost urednik: dr. Dinko Bagatin

Saznajte sve o Zerona tretmanu za oblikovanje tijela

Pravilno se hranite i redovito vježbate, no tijelo vam je i dalje punije na nekim područjima. Možete vježbati svakodnevno satima i paziti na unos kalorija, no to opet može rezultirati vašim nezadovoljstvom, odnosno, izostankom figure kakvu biste željeli. Svaka osoba ima svoje kritično područje. Kod žena ta područja su najčešće trbuh, bedra i koljena te ponekad nadlaktice i leđa. Kod muškaraca ta područja su najčešće trbuh ili prsa. 

Zerona je prvi neinvazivni hladni laser za oblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo, reducira celulit i zateže kožu bez negativnih nuspojava, i to u samo dva tjedna. Mnogobrojna klinička istraživanja su dokazala efektivnost  Zerona lasera na oblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA za reduciranje masnih stanica i za reduciranje celulita. Naša Poliklinika prva u Europi, i prva u Hrvatskoj, ima priliku svojim klijentima ponuditi novu generaciju ovog izuzetnog tretmana za oblikovanje tijela.

Kako djeluje tretman Zerona? 

Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj i izgubiti do 9 cm na tretiranom području. Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može utjecati na krajnji rezultat. 

Zerona tretmani su u potpunosti neinvazivni, ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tokom tretmana nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Je li ovaj tretman za vas?

Zerona je idealna za 2 tipa ljudi: za osobe koje već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele riješiti lokaliziranih masnoća ili za osobe koje žele da im gubitak centimetara sa Zerona tretmanima bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života. Naši klijenti počinju primjećivati promjene već nakon prvog tretmana. U većini slučajeva, koža im se na početku čini mekšom i čvršćom, a rezultati su vidljiviji sa svakim idućim tretmanom. Nakon niza od šest Zerona tretmana kod većine klijenata razlike će biti mjerljive pa će tako velik broj njih, unutar mjesec dana od prvog tretmana, nositi manji broj hlača. Ukoliko nastave sa zdravom prehranom i vježbanjem zaista mogu očekivati dugotrajne rezultate.

Zerona tretman jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima, dok istovremeno reducira celulit na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima. No najbolje od svega je činjenica da je sve to ostvarivo brzo, bez boli, operacije i vremena oporavka.

Ukoliko želite do ljeta postići vitku figuru sada je pravi trenutak za planiranje, a Zerona vaš tretman koji će vas dovesti do željenog ljetnog izgleda! Za više detalja o Zerona tretmanu ili besplatnim konzultacijama za neinvazivno oblikovanje tijela slobodno kontaktirajte naše osoblje telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr

Svi znamo da narančina kora predstavlja jednu od najvećih estetskih pošasti većini žena. U sljedećoj kolumni osvrnut ćemo se na jednu od najboljih metoda uklanjanja celulita u posljednje dvije godine. Budite s nama za tjedan dana i otkrijte kako se riješiti tvrdokornog celulita!  

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici https://www.facebook.com/estetska.kirurgija, a sve o Zerona tretmanu saznajte na sljedećem linku: Zerona lasersko oblikovanje tijela.

 

Dr. Dinko Bagatin

photos: poliklinika bagatin

 

Objavljeno: 12.05.2014. u 14:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p