MAKE UP

Beauty Insider: Vrijeme je za rumenila!

Ana Rajić Vas savjetuje

 

Ukoliko bih morala izdvojiti meni jedan od najdražih beauty proizvoda to bi definitivno bilo rumenilo. S rumenilom, koža dobije živost, zdrav i sjajan izgled, naglašava jagodice te ih optičkom varkom i napravi za one dame kojima prirodno nisu istaknute. Za moderan svježi look, rumenilo je najbolje nanijeti visoko ili čak iznad jagodičnih kostiju. Kao i sa svim proizvodima, potrebno je paziti na količinu, pogotovo ukoliko je crveno pigmentirano, kako bi izbjegli sindrom crvene fleke na licu. 

 

Najbolje na tržištu

Elle/elle.com je odabrao: Tarte Natural Cheek Stain in Flower Child, Smashbox Heartbreaker Fusion Soft Lights in Baked Starlights,Givenchy Le Prisme Blush It-Girl 24.

Bobbi Brown

Allure/allure.com je odabrao Bobbi Brown Blush in Pink Sugar.

                                

Jedno od najboljih rumenila s kojima sam radila proizvela je kuća STILA, u nijansi Petunia. Na prvi pogled boja vam se može učiniti kričava, iako na licu dobija jedan prekrasan pinky rozi moment kakav dobijemo kada smo dugo vremena na svježem zraku.

 

Viktor & Rolf spring 2010Chanel spring 2010

 

Kremaste je teksture, savršeno pristaje na "no make up" look a nanosi se na čistu kožu ili preko tekućeg pudera. Može se nanijeti prstima a i punim okruglim kistom ili čak spužvicom. Ono što je doista bitno jeste da je lijepo, kružno naneseno, da se ne vide rubovi i da se aplicira na onaj dio obraza koji nam je najispupčeniji kada se smijemo. Lijepo pristaje uz tamni smokey na očima jer svemu daje dozu svježine i lakoće. Ukratko rečeno, ide baš uz sve.

 

                                             Benefit

Tko ne voli kremasta rumenila može probati sa tekućima, primjerice od Benefita Benetint. To je najprirodnija varijanta, nanosi se direktno na čisto lice, razmaže prstima te djeluje jako prozračno i prirodno za svaki dan.

                                    Nars

A tko ne voli tekuće i kremaste teksture uvijek može koristiti one u kamenu, koje će isto djelovati lagano, pogotovo ako odaberemo ona koja u sebi već imaju malo shimmera. Jedan takav proizvod jeste NARS Orgasm ili Desire. Nanosi se s okruglim kistićem po sredini obraza, sjenča se kružno i raznosi prema gornjem dijelu obraza.

Koje god rumenilo odaberete, pazite da boja pristaje boji vašeg tena, da su kistovi s kojima ga nanosite čisti te da ne pretjerate u količini nanešenog.

 

Do sljedećeg puta,

Ana Rajić

Objavljeno: 12.04.2010. u 23:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p