MAKE UP

Beauty ispovijest: Lejla Filipović

Koje beauty pogreške je radila Lejla?
lejla filipović
L
ejla Filipović, poduzetnica i suvlasnica dućana LD Store te nekadašnja misica prepoznatljiva je po svom besprijekornom tenu i predivnoj njegovanoj kosi. Gdje god se pojavi ne možete ne zagledati se u njen make up look koji je napravljen uvijek s mjerom i bez greške. Ranije ove godine, zavirili smo u njenu torbicu, a sada smo je pitali koje je pogreške radila tijekom svoje mladenačke faze eksperimentiranja s make upom i kosom te kakva joj je sada beauty rutina.

"U mladosti se nisam nešto pretjerano šminkala i sreća pa nije bilo nekog velikog izbora jer tko zna kako bi to izgledalo. Najveća pogreška koje se sjećam je tamna olovka oko usana sa svjetlijim ružem, ali tada je to bilo in", rekla nam je Lejla.

lejla filipović
Što se tiče pogrešaka s frizurom ili bojom kose, Lejla kaže da ih je na tom polju ipak bilo nešto više nego s make upom. Najviše joj je u sjećanju ostalo njeno prvo kućno bojenje kose s tada jako popularnim kolor šamponom u boji vina. Priznaje kako joj pretamna kosa nikako ne odgovara tenu pa je s tom bojom izgledala desetak godina starije.

lejla filipović
"Moja sadašnja make up rutina jako se puno razlikuje od one otprije 10 ili 15 godina. Prije svega zato što s godinama naučite što odgovara obliku lica i vašoj boji kože. Izbora je stvarno jako puno, a i u ovim godinama si možete priuštiti kvalitetnije proizvode nego kada ste bili mlađi. Moja draga vizažistica Žana Kožul nesebično dijeli svoje znanje pa mi je puno pomogla sa svojim savjetima i naučila me zaista puno toga", priznala je Lejla.

lejla filipović
Kada smo je pitali što bi promijenila ili napravila drugačije od make upa ili frizura iz svoje mladosti rekla nam je da iskreno ne bi mijenjala ništa, a s obzirom na to da smo Lejlin put imali prilike pratiti od njezinih ranih 20-ih i nismo vidjeli nikakve pogreške, slažemo se s njom i samo čekamo neko njeno novo pojavljivanje da ponovno uživamo u besprijekornom make upu i predivnoj frizuri. 

Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić, Instagram i arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 16.11.2016. u 11:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p