MAKE UP

Beauty ispovijest: Tatjana Jurić

Koje beauty pogreške je radila Tatjana?

Poznata televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić poznata je po svom besprijekornom tenu i predivnoj kovrčavoj kosi, a gdje god se pojavi ne možete ne zagledati se u njen make up look koji je napravljen uvijek s mjerom i bez greške. Pitali smo Tatjanu koje je pogreške radila tijekom svoje mladenačke faze eksperimentiranja s make upom i kosom.

S obzirom na to da je Tatjana svoje mladenačke dane proživjela u 90-ima kada su u modi bili, s današnjeg gledišta, zaista smiješni i nezaboravni lookovi,  s nama je podijelila one koji su joj se usjekli u pamćenje kao ultimativne beauty pogreške.

"Kada sam počela s beauty eksperimentiranjem bile su 90-e i tada je u modi bilo opcrtavanje usana tamnijom olovkom i popunjavanje sredine usana ružem boje mesa. Iako to iz današnje beauty perspektive zvuči potpuno ludo, moram priznati da je na nekim fotografijama to i dobro izgledalo. To mi je definitivno bila najveća beauty pogreška, a s obzirom da imam prirodno kovrčavu kosu, s frizurom sam se potpuno uklopila u 90-e. Tada je u modi bila i popularna kokotica koju sam povremeno nosila, a ključno je bilo da je što čvršća i da ima što više laka za kosu", rekla nam je kroz smijeh Tatjana.

 
Dodala je da je kao mala uvijek krala šminku iz mamine kozmetičke torbice i jedva čekala da odraste pa da se počne sama šminkati, a na kraju je paradoksalno, zbog posla već u ranim godinama bila pod svakodnevnim teškim make upom. Sada kaže kako uspijeva održavati dobar balans između teškog make upa i laganog svakodnevnog. Dobre proizvode za njegu kože lica navodi kao ključne koje svaka žena u zrelim 30-ima treba imati, a ona preferira one brenda Reviderm. Kaže kako joj je sada potrebno sedam minuta da se našminka jer je nakon tolikih godina šminkanja već potpuno u štosu. Nanese lagani dnevni puder ili toniranu kremu, rumenilo i maskaru i spremna je!

Tanja Friš
Foto: Šime Eškinja za Envy room i Instagram

Objavljeno: 06.06.2016. u 16:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p