MAKE UP

Beauty poslastica za sve ljubiteljice vina

Ruževi u neobičnim pakiranjima

wine lipstick
D
o sada smo vidjeli raznovrsna pakiranja za beauty proizvode i zaista smo mislili da smo vidjeli sve, ali oduševili su nas neobični ruževi za usne u obliku boce i čaše za vino! Sve ljubiteljice vina sigurno će se oduševiti i odabrati nijansu ruža identičnu svom omiljenom napitku.

Korejski brend LaBiotte poznat je po proizvodima za njegu kože, a nedavno su odlučili lansirati i liniju dekorativne kozmetike. Naravno da nisu lansirali ništa uobičajeno, nego ruževe u obliku boca i čaša za vino naziva Château Wine lipstick. U bocama se nalaze ruževi i tekući ruževi u nekoliko nijansi pa će svaka ljubiteljica vina moći odabrati i nijansu ruža po svom guštu.

wine lipstick

U minijaturnim vinskim čašama su tonirani balzami za usne za one dame koje vole vino, ali ne vole intenzivne boje na usnama pa ih žele samo dodatno naglasiti. Sve nijanse ruževa i balzama inspirirane su pravim vinima pa možete pronaći ruževe u bojama kao što su Malbec, Pinot Noir i Cabernet. Ako se baš ne snalazite na korejskoj stranici brenda, ove vinske ruževe možete naručiti čak i na Amazonu i to po cijeni od desetak dolara.

wine lipstick
wine lipstick
wine lipstick
T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 30.11.2016. u 09:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p