MAKE UP

Beauty report treće večeri Perwoll FASHION.HR-a

Make up i frizure s potpisom domaćih kreativnih snaga

Treća večer Perwoll FASHION.HR-a donijela je pregršt zanimljivih kreacija, dobrog raspoloženja i još boljih beauty ideja. Igranje volumenom u kosi kod ponekih je dizajnera stavilo make up u drugi plan, dok su drugi naglasak stavili na detalje na licu. Jednostavnost prije svega, minimalizam koji gotovo prevladava, čak i kod zahtjevnijih lookova. Kosu potpisuje Katica Topčić za KEVIN.MURPHY, a make up Saša Joković u suradnji sa službenim sponzorom BIPA-om.
 

OBEKEI je ostavila trag i to je svakako revija o kojoj će se pričati. Jednostavnost frizure podignuta je  pletenicama, čija je tekstura postignuta s texture.comb KEVIN.MURHPY proizvodom. 6 pletenica na kosi, ostavile su lice čistim i otvorenim. Make up prati jednostavnost i minimalizam. Lagane konture lica s highlightom. Konture se protežu na kapak, no pravi naglasak je na glossy izgledu kapka. Posebnost lica su crvena usta sa zlatnim naglaskom na samoj sredini usana. Savršena igra crvenog ruža u nesvakidašnjoj pojavi bila je osvježenje na sceni.
 

Martina Felja odabirom make upa vraća nas u 60-e. Moderna verzija 60-ih sastoji se od linije crnog tuša na kapcima i mekše, smeđe linije uz donji kapak. Oči su dodatno stavljene u prvi plan s bijelom olovkom koja ih je povećala, zbog čega imamo dojam srnećeg pogleda. Uz nježno rozi ruž, lagano naglašene obrve i lagane konture lica, Saša je postigao zaista moderne 60-e. Uz KEVIN.MURPHY body.builder, kreativni tim Katice Topčić postigao je zaglađenu kosu, koja je završila s punđom nisko na ramenu. Puž – punđa postignuta je uz pomoć pletenice od samo dva pramena, uvijena u oblik punđe.
 

Novo ime na modnoj sceni je HEDRA design. Dok je make up vrlo klasičan i nepogrešiv, crni tuš i crveni ruž, kosa je s druge strane zahvaljujući geometriji postala iznimno zanimljiva. Geometrijski trokut na tjemenu koji završava u niskom repu postignut je zahvaljujući KEVIN.MURPHY Session spreju. Svakako zanimljiva igra oblika koja je pratila zanimljiv dizajn i neobične teksture materijala.
 

Skidanje šminke prije spavanja sveto je pravilo mnogih djevojaka, ali ponekad se omakne i legnemo sa šminkom. Upravo taj beauty look tražila je Krie design na svojim modelima. Joković ističe da je igrom sjenila i sjena postignut izgled razmazane maskare ispod očiju, a neuredna kosa postignuta je zahvaljujući proizvodu hair.resort. Modeli su izgledali kao su cijelu noć tulumarilli i pojavili se na pisti, nonšalantnost na vrhuncu.
 

Novo, staro ime na modnoj sceni je Vesna Sposa. Vesna je igrala na sigurno pronašavši inspiraciju u ljepoticama, stavivši naglasak na modele Victoria's Secreta. Topli smeđi tonovi na očima, naglašen vanjski kut oka i snažan highlight na unutarnjem kutu. Ružičasto rumenilo i nepogrešive nude usne krasile su Sposine modele. Volumen, glamurozna frizura i lagani valovi postignuti su s powder.puff prahom za volumen.
 
Ana Jerneić
 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 17.10.2014. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p