MAKE UP

BEAUTY REPORT: PRVA VEČER DOVE FASHION.HR CRUISE

Make up i frizure u resort kolekcijama naših dizajnera
Osim prekrasnih kreacija svakako je bitna stavka svake revije dobro iskombinirati make up i frizure. Kako je svaki od dizajnera koji su sinoć prikazali svoje cruise kolekcije na Bolu na otoku Braču imao svoju viziju i inspiraciju, trebalo je uz pomoć make up-a i frizura ostvariti tu viziju.

Envy Room je naglasak stavio na oči, njihov make up je seksi, mačkast i zavodljiv. Eyeliner je stavljen i s vanjske i s unutarnje strane i to je jedino što je istaknuto u cijeloj priči, ostatak lica je nježan i neprimjetan. Kad je kosa u pitanju, njihov izgled je neuredan, djevojke izgledaju kao da su se frizirale dan ranije. Nema strogoće i pravilnosti, u cijeloj priči je najbitniji volumen.

A resort muškarac Damjana Jacića je prije svega prirodan, make up je minimalan, a frizure su razbarušene i ostavljaju dojam kao da mu baš i nije stalo kakva mu je frizura. U ovom slučaju je najbolje citirati stručnjake iz Keune instituta - Muškarac treba da izgleda kao boem poslije burne avanture.


Ana Maria Ricov je radila ljetnu i ležernu kolekciju kod koje je naglasak na ležernosti pa je tako i make up poprilično nježan i neprimjetan. Sjajni ten koji ostavlja dojam kao da ste se vratili s plaže u kombinaciji sa bronzerima je u pozadini, dok kod cijelog make up-a najviše do izražaja dolazi jarki narančasti ruž za usne. Ana Maria Ricov djevojkama je odlučila kosu svezati u turban što se odlično uklopilo u njezinu ljetnu kolekciju.

Ivica Skoko je svoju kolekciju nazvao Pomahnitale Princeze, a njegove princeze također su kao i manekenke kod Envy Rooma istaknule oči. Crni smokey eyes i jako ružičasti obrazi dominiraju kad je make up u pitanju, dok su usne jako prirodne i nježne. Zgodan detalj kad je lice u pitanju je i mali dijamantić koji je zalijepljen ispod oka. Frizure su pune volumena, na granici između stylish izgleda i neurednosti te se i tu Ivica pobrinuo za detalje pa je svojim princezama stavio zlatne krune u kosu.

Ana Bacinger

Objavljeno: 03.07.2010. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p