MAKE UP

Beauty Report: Zlatni gobusi

Koji trendovi vladaju crvenim tepihom?

Kažu kako su Zlatni globusi najbolja priprema za Oscare, kako za filmove, tako i za crveni tepih. Ako je to istina onda će ovogodišnja dodjela Oscara biti mnogo zanimljivija od prošlogodišnje, barem kad su trendovi u pitanju.

Sinoć se na crvenom tepihu najviše istaknula pobjednica Natalie Portman. Buduća majka je naprosto zračila, a tome je svakako pripomogao i savršen make up i jednostavna, ali efektna retro punđa.

Natalie Portman

Ružičasti obrazi i pink usne bili su zanimljiv odmak od onoga što inače viđamo na crvenom tepihu, ali Natalie nas uvijek oduševi tako da ovaj look i nije neko iznenađenje.

Angelina Jolie ostala je vjerna svom prepoznatljivom ukusu: raspuštena kosa, nude ružičasti ruž i mačkasti tuš za oči prepustili su svu pažnju fenomenalnoj zelenoj haljini Ateliera Versace.

Angelina Jolie

Anne Hathaway oduševila je svojim diskretnim brončanim lookom, a Claire Danes sofisticiranim prirodnim nijansama s naglaskom na očima. Claire najviše zamjeramo frizuru koja joj je nepotrebno dodala nekoliko godina. Opuštena punđa ili puštena kosa bila bi mnogo sretnije rješenje.

   Anne HathawayClaire Danes

U taboru obožavateljica retro stila najviše se istaknula January Jones. Ona je još jednom inspiraciju potražila na setu serije Momci s Madisona i koliko god nam ponekad bila dosadna sa svojim retro lookom, ona ga nosi savršeno i u tom pogledu joj je teško pronaći zamjerku (što se ne može reći za Christinu Aguileru).

January JonesEva Longoria

I Eva Longoria se inspirirala šezdesetima te je klasični smokey kombinirala s nude usnama i retro punđom.

Među ljubiteljicama prirodnog looka posebno su se istaknule Michelle Williams s ružem boje breskve i savršeno stiliziranom kratkom kosom te Scarlett Johansson sa zagasitom nijansom ružičastog ruža i podignutom kosom.

Michelle WilliamsScarlett Johansson

Iznenadila nas je Megan Fox koja je očito prestala izigravati vamp ženu i seks bombu.

Megan Fox

U zadnje vrijeme je sve češće viđamo u prirodnim izdanjima, a kako su sivo sjenilo i ružičasti ruž favoriti za proljeće očito da su ona i njen vizažist napokon stali na zelenu granu. Sviđa nam se ovako prirodna, neopterećena i nasmiješena.

Sličan look imala je i Leighton Meester koja je kao jedna od najpoznatijih trendsetterica uvijek na visini zadatka.

Leighton MeesterJennifer Lopez

Za razliku od nje, Jennifer Lopez ne mari toliko za trendove koliko voli istaknuti svoj osobni ukus. Srebrno sjenilo samo je još jedan dokaz koliko Jennifer voli sjaj i blještavilo.

Tko je najviše pogriješio? Velikih iznenađenja nema. Osim već spomenute Christine koja nije toliko pogriješila s make upom, koliko s frizurom koja joj ni malo ne laska, na vrhu popisa je Kelly Osbourne.

Kelly Osbourne

Da se Susan Sarandon ili Meryl Streep pojavi u ovakvom izdanju imali bi samo riječi hvale, ali one su glumice koje bi joj mogle biti majka. Za 26-godišnju Kelly postoje mnogo bolje i mladenačkije opcije.

Borina Kopčić

foto: Stylelist

Objavljeno: 17.01.2011. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p