MAKE UP

Beauty savjet dana: kako prekriti nepravilnosti na licu?

Naučite kako pravilno koristiti korektor!


Svaka od nas je barem jednom u životu pokušala prekriti prištić ili neku nepravilnost na licu zbog koje smo poželjele dan provesti unutar četiri zida. Iako uspješno u početku, brzo možemo otkriti kako sav naš trud doslovno nestaje. Želite li da prištić bude prekriven cijeli dan, posegnite malo dublje u kozmetičku torbicu.

Koža gdje se nalazi prištić je glatka i sjajna, što je razlog da korektor s tog područja doslovno sklizne. I koliko god da ga tražite nema ga. Drugi problem s kojim ste se susretali je da nakon što ste nanijeli korektor, krenuli ste s tekućim puderom i doslovno prebrisali korektor. Dva pokušaja, a loš rezultat.

Na očišćeno lice nanesite mali sloj baze za kapke na upaljeno mjesto na licu. Baza za kapke odlično se odupire masnoći kapka, vjerujte mi ni prištić joj neće biti problem. Ako je vaša baza u boji kože, možda ćete morati još samo ujednačiti područje korektorom. No, ako je prozirna, možda ćete prvo morati nanijeti zeleni korektor kojim ćete neutralizirati crvenilo pa tek na njega korektor u boju vaše kože. Važno je svaki sloj dobro utapkate i ostavite koji trenutak da se fiksira.

 
A.J.
Objavljeno: 16.09.2014. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p