MAKE UP

Beauty savjet dana: make up trikovi za dobar dojam

Želite zablistati na prvom spoju ili važnom sastanku?


Konačno ste dočekale ona dugo očekivani poziv na spoj ili ste ušli u zadnji krug razgovora za posao koji željno priželjkujete? Današnji savjeti stvoreni su za vas jer je u takvim situacijama uvijek bitno staviti dobar dojam. Prenapadan izgled, rezultirat će kontra efektom. A mi sve vrlo često, u želji da se istaknemo volimo pretjerivati! Postoje univerzalni trikovi kojima nećete pretjerati, ali nećete ni ostati nezamijećene. 

Jedna boja sjenila, i to jarka, odlična je za modnu pistu, ne za poslovni sastanak ili izlazak. Stoga njih ostavite za večernje izlaske s prijateljicama ili odlazak na modnu reviju. Drugi problem je pretjerivanje u nanošenju sjenila, koncentrirajte se na područje do pregiba, ne do obrva. Ponekad nije poželjno previše se istaknuti, jer nema popravka za prvi dojam. 

Strategijski rasporedite make up. Lice je slikarsko platno i zato ga iskoristite cijelog. Ne ograničite se samo na obraze ili oči, strategijski rasporedite make up. Svugdje po malo, u pravim dozama i neka bude apliciran na pravi način. Vaše lice mora izgledati svježe, a ne zacementirano teškim puderom koji dodatno naglašava sve ono što ste u startu željele sakriti!

Nokte često zapustimo, što je potpuno krivo jer puno sugovornika na sastancima baci pogled na naše ruke. Dobra manikura će itekako biti zamijećena, samo pripazite da bude uredna i ne previše napadna.

Ana Jerneić
Objavljeno: 09.09.2014. u 18:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p