MAKE UP

Beauty trend jeseni: crvene usne

Make up diktat s piste Perwoll FASHION.HR-a
-->

Osim što je izdiktirao aktualne trendove u hrvatskoj modi, netom završeni Perwoll FASHION.HR također je pred domaćom publikom uspio oživjeti jedan stari beauty trend i podariti mu modernu privlačnost u njegovom novom ruhu.

Radi se o vječnoj, crvenoj boji na usnama, klasici koja već stoljećima osvaja milijune žena diljem zemlje, a u svijetu ljepote bilježi jednaku važnost i popularnost, kao i mala crna haljina u modi. Nekim je ženama crveni ruž postao zaštitni znak bez kojeg ne napuštaju kuću, dok ga druge nanose u pomno izabranim trenucima, kada se žele osjećati samopouzdano i ženstveno. 

Aleksandra Dojčinović

Korak dalje ove su sezone otišli make up stručnjaci iz Illamasque, predvođeni Ivanom Bilandžijom Billy, koji su u backstageu Perwoll FASHION.HR-a stvarali inovativne lookove s crvenom bojom na usnama modela.

eNVy room

Poigravajući se raznim nijansama, tehnikama i teksturama, pokazali su nam kako niti jedan beauty look ne mora biti jednak i uniformiran, već se kombiniranjem proizvoda mogu postići itekako maštovite definicije usana.

Coded Edge by Silvio Ivkić

Neke od njih pokazane su na reviji Alex Dojčinović, čiji su modeli nosili jednu jako zanimljivu kombinaciju tonova, na slikama crvenkastu s roskastim podtonom, a dijametralno suprotan stil viđen je na reviji Coded Edge by Silvio Ivkić, na kojoj su usta modela bila naglašena jednom ultra-sjajnom, intenzivno crvenom nijansom.

Ivica Skoko

Morana Krklec

Zagasite nijanse crvene pokazali su eNVy room i Ivica Skoko, a u sfere dubljih crvenih tonova, koji po zimi uvijek dobivaju na popularnosti, zašla je Morana Krklec.

Kao što smo vidjeli na revijama, svojoj omiljenoj crvenoj boji na usnama odoljeti ne mogu ni poznate Hrvatice, koje se neovisno o svojim ležernim, elegantnim ili glamuroznim odjevnim kombinacijama redovito oslanjaju na ovu vječno popularnu boju usana.

 

H.B.

Photo: Jure Perišić

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 23.10.2013. u 11:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p