MAKE UP

Besprijekoran make up poput Beyonce

Beyoncein vizažist otkrio kojim redoslijedom nanositi make up

Većina žena nema toliko sreće da imaju vlastitog makeup artista, ali to ne znači da ne možete imati svoju beauty rutinu kao da ste profesionalac.

Vizažist Beyonce, Sir John otkrio je kojim redoslijedom treba nanositi make up kako bi bio besprijekoran. On tako svaki puta šminka Beyonce i kaže kako ne morate svaki dan slijediti sve ove korake, ali dobro će vam doći da ispravite osnovne pogreške koje radite. 

 
1. Koža - Umasirajte svoju omiljenu hidratantnu kremu na lice. Masaža će stimulirati protok krvi u koži i krema će se bolje upiti pa će šminka bolje leći na kožu i dulje će trajati. 

2. Oči - Pigmentirane olovke i sjenila znaju se razmazati ili padati ispod kapka pa je najbolje nanijeti make up na oči prije svega ostalog kako bi u slučaju neželjenih mrlja mogli obrisati područje ispod očiju.

3. Ten - Nakon šminkanja oči, najbolje je nanijeti tekući puder, a zatim korektor ispod očiju do vrhova jagodica, oko nosnica, malo na bradi i na čelo. U ovom trenutku nanesite i posvjetljivač na dijelove koje želite istaknuti.

 
4. Usne - Sada kad je vaš ten besprijekoran, nanesite omiljeni ruž.

5. Obrazi - Dodavanje boje na obraze posljednji je i završni korak koji će vam pomoći uravnotežiti nijansu obraza s ostatkom lica te bojom očiju i usana. Sada je trenutak da nanesete bronzer ako licu želite dati toplinu ili konture. 

T.F. 
Foto: arhiva Fashion.hr

Objavljeno: 07.03.2016. u 10:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p