MAKE UP

Vizažist Beyoncé Knowles otkrio kako postiže savršen sjaj na nastupima

Make up trikovi uz koje pjevačica ima savršen ten

beyonce
P
redivna Beyoncé uvijek izgleda besprijekorno, a često smo se pitali kako uspije održati lijep ten i postojan make up na nastupima na kojima pleše i po nekoliko sati. Njezin make up artist Sir John otkrio je trikove uz koje to postiže.

Tijekom nastupa Sir John kaže kako je najvažnije da se Beyoncéino lice ne sjaji i da je sve na svom mjestu. Priznaje kako od početka do kraja nastupa brine o njenom make upu. Boje na njenoj aktualnoj turneji Formation su brončane i u nijansi terakote jer kako kaže Sir John tople boje najbolje joj pristaju uz ten.

Jedan od problema s kojim se Beyoncéin make up artist susreće je voda. Pjevačica na pozornici koristi puno vode kako bi nastup bio efektniji. Za šminkera to nisu baš idealni uvjeti, ali Sir John kaže kako napravi takav make up look da ga voda samo poboljša i daje mu živost i svježinu. Kaže kako i on i Beyoncé vole blistavu kožu pa im je takav look najdraži. Pogledajte video i doznajte još trikova koje je otkrio Beyoncéin make up artist, a mi se idemo zaliti vodom da postignemo Beyoncé glow.

T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 24.10.2016. u 10:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p