MAKE UP

Biste li probale Lushovu terapiju bojama?

Britanski kozmetički brand u srpnju lansira kolekciju Emotional Brilliance
Ukoliko ste, kao i mi, jedne od onih žena koje uđu u Lush i iz njega ne izlaze sve dok ne pomirišu i posljednji proizvod, sasvim sigurno će vas razveseliti veliki novitet koji britanski kozmetički brand uvodi u svoje trgovine od 21. srpnja.


Radi se o make up kolekciji "Emotional Brilliance", baziranoj na terapiji bojama. Emotional Brilliance, zapravo je zabavna paleta boja, s koje ćete moći birati po dolasku u trgovinu, i to sukladno vašem osobnom osjećaju i raspoloženju. Kada zavrtite ovaj šareni vrtuljak s ukupno 30 boja, moći ćete odabrati tri boje koje su vas na prvu privukle. Lush pritom sugerira kako su upravo te tri boje rezultat vašeg raspoloženja te da će njihovo nošenje poboljšati vaše emotivno stanje.

Na vrtuljku se nalaze dva tuša za oči, 13 nijansi tekućih ruževa te 15 nijansi kremastih sjenila za oči, a izvan vrtuljka te u sklopu kolekcije, od 21. srpnja moći ćete pronaći i puder u prahu, highlighter, bronzer, primer i podlogu. Radi li se samo o dobrom marketinškom triku ili je terapija bojama, u ovom slučaju make upom, doista učinkovita, uvjerite se na licu mjesta već idućeg mjeseca.

 


H.B.

Objavljeno: 23.06.2012. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p