MAKE UP

Bogate jesenske boje pretočene u make up

Kolekcija Moire Le Rouge stiže nam iz Chanela
-->

Novi vizuali make up kolekcije iz Chanela potaknuli su nas da sa čežnjom očekujemo jesenske dane, kada će biti idealna prilila za isfurati sve ove lijepe i bogate jesenske boje, okupljene u beauty liniji 'Moire Le Rouge Chanel Collection'.

-->

-->--> -->

Kolekcija je fokusirana na spektakularne proizvode za usne s različitim završnim efektima, a zastupljene nijanse predstavljaju luksuzni make up za sofisticirane beauty lookove. Zvijezde ove linije su Chanel Rouge Allure ruževi za usne, koji dolaze u ukupno osam nijansi - Indecise, Etonnante, Surprenante, Impulsive, Audacieuse, Enigmatique, Ambigue i Farouche.

Alternativa ruževima u ovoj jesenskoj kolekciji su Rouge Allure Extrait de Gloss sjajila za usne, koja dolaze u tonovima Reflexion i Controversy, dok će idealnu pripremu za nanošenje ovig bogato pigmentiranih boja učiniti precizno definirajuća olovka Le Crayon Levres u roskastim nijansama Rose Poudre i Rose Ardent.

Osim toga, posljednji, ali ne i najmanje bitni, nositelji Moire Le Rouge Chanel kolekcije jesu i lakovi za nokte Chanel Le Vernis Nail Colour, koji su okarakterizirani s dvije nove nijanse; Rose Moire i Rouge Moire, dok će sjaj noktima osigurati repromovirani proizvod Extreme Shine Nail Lacquer.

H.B.

Photo: Chanel

 

-->--> -->
Objavljeno: 21.06.2013. u 15:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p