MAKE UP

Bojanje trepavica je veliki ljetni hit

Donosimo vam nekoliko savjeta kako izvesti ovaj tretman

Vodootporna maskara obavezna je u ljetnim mjesecima, međutim ona vrlo često ima jednu manu: teško se skida s trepavica. Tako da, skidajući maskaru, možete skinuti i trepavice. Zadnjih godina veliki ljetni hit je bojanje trepavica. Trepavice će vam izgledati kao da ste upravo nanijeli maskaru, a nećete imati strah od razmazivanja maskare pod visokim temperaturama. 

Bojanje trepavica možete napraviti u kozmetičkim salonima, ali i u kućnoj radinosti. Boje su dostupne putem web shopova, u drogerijama ili ljekarnama. Postupak je vrlo jednostavan i trebat će vam svega 30-ak minuta za krajnji rezultat i prijateljica, mama ili sestra koja će sve napraviti. Nakon što očistite sve tragove šminke oko očiju (izbjegavajte skidače na bazi ulja), donji dio kapka zaštite vaticama. Pripremite boju prema uputama na kutiji te ju kistićem nanesite na trepavice. Ostavite da odstoji 10-15 minuta i isperite vodom. Efekt obojanih trepavica ćete vidjeti i do pet tjedana.

Izaziva li ovaj postupak kod vas već u mislima nelagodu, Lancôme je predstavio revolucionarno rješenje. Lancôme po prvi put predstavlja Cils Tint Bare Lash Sensation, polutrajnu maskaru koja ostaje na trepavicama i do 72 sata – istinski revolucionaran proizvod koji će posebno oduševiti žene koje vikendom ne nanose maskaru. Produbljuje pogled i njeguje trepavice te je iznimno postojana – bez obzira jeste li u dvorani za vježbanje, na bazenu ili na plaži. Za razliku od tradicionalnih maskara, inovativna formula Lash Lacquer ne sadrži vosak. Tekstura je iznimno tekuća, poput guste i postojane tinte obogaćene sastojcima koji njeguju i jačaju trepavice.
Ana Jerneić

Objavljeno: 05.07.2014. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p