MAKE UP

Boje koje vladaju jesenskim make upom

Donosimo vam najnovije trendove iz BIPA iQ COSMETICS
-->

Pretpostavka da smo koloritom bogat make up ostavili za sobom u ljetnoj sezoni potpuno je pogrešna, jer najnoviji trendovi u dekorativnoj kozmetici jasno nam sugeriraju kako su boje stvorene i za hladnije dane. Kako biste se i vi istaknule u sveopćem sivilu koje nas očekuje s dolaskom jeseni i zime, za vas smo na primjeru BIPA iQ COSMETICS izdvojili boje s kojima ćete moći komotno koketirati ove sezone.

-->

-->--> -->

iQ COSMETICS Quartet sjenilo za oči

Plavim i zelenim tonovima, kojima smo ukrašavali oči u toplijoj sezoni, ove jeseni jasno konkuriraju brončane i bakrene nijanse, koje će sasvim sigurno laskati baš svakoj djevojci i ženi. iQ COSMETICS vam nudi odlične kvartete sjenila (49,90kn), uz pomoć kojih ćete vrlo lako ostvariti popularnu smokey-eye tehniku, a mi vam pritom sugeriramo nek vaš izbor boja padne na nijanse smeđe, klasične crne ili plave boje.

iQ COSMETICS Sensation rumenilo

Dok polako svojim osunčanim tenovima govorimo posljednje zbogom, pravo je vrijeme za pronaći alternativu koja će učiniti da naša lica izgledaju prirodno, svježe i zdravo, stoga će blijede tenove u hladnim danima na idealni način osvježiti iQ COSMETICS Sensation rumenila (49,90kn), koja dolaze u toplim nijansama roskaste i breskvaste boje.

-->

-->--> -->

iQ COSMETICS Colourful Matt ruž za usne

Ako pri šminkanju više volite naglasiti usne, pravo je vrijeme da pronađete svoj savršeni ruž. Mat teksture na usnama nikada nisu bile popularnije, a nakon što su dominirale jesenskim modnim pistama, svoje mjesto odlučile su pronaći i na ulicama gradova. Završni mat efekt u kombinaciji s bogato pigmentiranom bojom dobitna je kombinacija za jesen, koju ćete pronaći u iQ COSMETICS Colourful Matt ružu za usne (34,90 kn), dostupnom u tri predivna izdanja;  smjeloj i strastvenoj crvenoj boji, snažnoj boji vina, kao i romantičnoj ružičastoj.

iQ COSMETICS Mirror Shine sjajilo za usne

Dozu sjaja usnama će osigurati iQ COSMETICS Mirror Shine sjajilo za usne (34,90kn), čija lagana tekstura na usnama ostavlja dojam zrcalne refleksije. Iz ponude mnogih primjetnih nijansi, mi smo izabrali roskaste i bež tonove, koji će idealno parirati jače naglašenim očima.

iQ COSMETICS Colour Flash lak za nokte

Boje nisu zaobišle niti lakove za nokte, a nijanse koje su vladale ljetnom sezonom, svoju dominaciju nastavile su i ove jeseni. To su smaragdno zelena, električno plava i smećkasto siva boja, tri top nijanse koje će u trenutku otkriti da volite pratiti aktualne modne i beauty trendove. iQ COSMETICS Colour Flash lak za nokte (34,90kn) nudi još pregršt opcija, a za dodir klasike birajte neutralnu bež i vječnu crvenu boju.

 

*BIPA-in letak s dekorativnom kozmetikom, koja će se naći na odličnom popustu od 26. rujna do 13. listopada, pogledajte ovdje.

 

H.B.

Photo: BIPA iQ COSMETICS

 

-->--> -->
Objavljeno: 30.09.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p