MAKE UP

Breskvaste nijanse i razigrani repovi na reviji ELFS-a

Breskvaste nijanse na licima modela

 

Četvrta večer na pisti BIPA FASHION.HR-a održana sinoć 18. ožujka bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog dvojca ELFS pod pokroviteljstvom Perwolla. Make up i frizure uklapali su se u romantičnu temu dizajnerskih komada.

Prekrasni i razigrani konjski repovi na glavama modela dali su dodatan pečat romantici, a breskvaste nijanse na licima osvježile su i podigle kreacije na pisti. Za odličnu šminku i frizure bili su zaduženi Katica Topčić i Saša Joković.
 
 
 
"Make up je bio jednostavan kako bi do izražaja došle kreacije vedrih boja. Modeli su imali crni tuš na kapcima i umjetne trepavice. Na obrazima su imale breskvasto rumenilo, dok je cijeli look upotpunjen breskvastim ružem. Ten je bio sjajan kako bi se dodatno naglasio svjež izgled kože", rekao je Saša.
 

 
 
Visoki repovi na modnim pistama prisutni su već desetljećima, a Katica nam je objasnila kako su oni odličan modni dodatak na kosi. Za ELFS reviju djevojke su imale masivne visoke repove s puno teksture koja se postigla tako da se stavila velika količina proizvoda za volumen. Nakon toga se kosa podijelila u nekoliko dijelova i svezala u visoki rep koji se natapirao u korijenu. Katica je dodala kako ovo nije samo odlična frizura za piste već i za svakodnevne lookove jer izgleda elegantno i profinjeno.

 
 
 
Tanja Friš
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 19.03.2016. u 11:05

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p