MAKE UP

4 make up looka koji će zadovoljiti i najzahtjevniju mladenku

Vizažist Kosta Miljković predlaže četiri bridal make up looka
vjenčani make up kosta miljković
O
sim odabira one savršene vjenčanice iz snova, svaka mladenka veliku pozornost pridaje i prikladnom make upu. To ni ne čudi jer na onaj najvažniji dan u životu želi izgledati besprijekorno, prirodno i elegantno. Kako ne biste vrludali oko odabira onog idealnog make upa, vizažist Kosta Miljković predlaže četiri bridal looka koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije mladenke.

Oko odabira vjenčanice uvijek se lome koplja. Kratka, duga, glamurozna ili jednostavnija, lepršava ili uska - brojni su ukusi i razne haljine. No, oko make upa se sve mladenke slažu - on treba na prirodan način istaknuti one najljepše crte na licu. Tom misli vodiljom vizažist Kosta Miljković kreirao je četiri looka koja u prvi plan stavljaju oči te na elegantan i decentan način naglašavaju prirodne crte lica. Za bridal look svakako treba izbjegavati jarke i upadljive boje, a birati one prirodne, nježnije i romantičnije. Vodeći trend su brončane boje koje će izvrsno naglasiti i u fokus staviti oči.

vjenčani make up kosta miljković
Za mladenke koje vole potpuno prirodni look idealan je nude make up koji će nježno istaknuti vaše crte lica koristeći decentnije boje, dok su parcijalne umjetne trepavice odličan odabir za dodatno otvaranje i isticanje očiju. Ako ipak preferirate jače naglašene oči, birajte make up koji tamnijom nijansom na donjem kapku unosi dozu glamura u cjelokupni look. Odvažnije mladenke odabrat će sjajnu brončanu, pomalo metalik boju na očima koja stvara svojevrsnu romantičnu dramu. U ovom slučaju trepavice su blago naglašene kako cjelokupni look ipak ne bi bio pretjeran. Ljubiteljice retro looka, odlučit će se za upadljiv tuš na očima i naglašene gornje i donje trepavice.

vjenčani make up kosta miljković
"Idealno je kada se djevojke za svoj najvažniji dan prepuste rukama profesionalaca i daju nam potpuno povjerenje. Nama je posao i cilj da svaka od njih taj dan bude najljepša što može biti. Svako šminkanje je posebno za sebe, stoga ne bih generalizirao make up koji je striktno određen za vjenčanje. Pristupam svakoj klijentici posebno, s posebnom pažnjom i posvećenosti. Ova četiri looka su moja osobna preporuka za mladenke, a obuhvaćaju jako light look do onog jačeg. Na taj način zadovoljene su sve želje budućih mladenki, a svaki look pojedinačno ističe samo ono najljepše na ženskom licu", objasnio je Kosta Miljković.

vjenčani make up kosta miljković
Sva četiri looka na prirodan način naglašavaju crte lice. To je postignuto uz pomoć nježnog rumenila i highlightera koji ističe sve najvažnije dijelove lica i pruža mu blistav izgled koji fantastično izgleda na svakoj fotografiji. Cjelokupni lookovi su zaokruženi nude nijansom ruža koji je postojan tijekom cijelog dana i večeri. Ipak svaka mladenka želi lijep, ženstven i elegantan look o kojem ne mora brinuti tijekom samog vjenčanja.

Foto: Srećko Rundić
Model: Gorana Dude (Talia Models)
Make up asistent: Nika Žlof
Odjeća i krune: Robert Sever
Objavljeno: 27.04.2017. u 10:03

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p