MAKE UP

Četkica za nanošenje ruža koja nam treba!

Brend Kiko lansirao praktičnu četkicu za ruž

kiko
B
ez dobrih alata nema niti dobrog make upa, a znamo koliko za cijeli look znači precizno i uredno nanesen ruž na usne. Brend Kiko lansirao je limitirano izdanje izuzetno praktičnog kista kojeg moramo imati!

Make up je snažno sredstvo uljepšavanja, ali ako pogriješite look vam može izgledati potpuno promašeno. To se posebno često događa s ruževima za usne jer koliko god bili oblikovani da odgovaraju našim usnicama, toliko su neprecizni i ako želimo uredne i čiste rubove moramo posegnuti za olovkom ili kistićemNajzeznutiji dio na usnicama je Cupid's bow, odnosno luk na gornjoj usnici i njega je nekako najteže napraviti da izgleda uredno, ali talijanski brend Kiko doskočio je i tom problemu.

kiko kist za usnice
Lansirali su limitirani kistić za usnice koji ima dvije strane, s jedne je običan kist za nanošenje ruža, a s druge ima V oblik i idealan je za iscrtavanje vrha luka na vrhu usnica. Na Kiko stranici piše kako je kist napravljen od sintetičkih vlakana koje omogućuju ravnomjerno nanošenje ruža, a može se kupiti po cijeni od 12,95 €. Ovaj kist želimo isprobati jer nekako slutimo da bi nam bio od velike pomoći i ne bismo ujutro trebali 10 minuta popravljati pogreške koje smo napravili s nepreciznim vrhom ruža. 

kiko kist za usnice

T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 10.01.2017. u 10:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p