MAKE UP

Crvena i zlatna boja dobitna su kombinacija za prosinac

Make up ideje u novom broju magazina Allure

-->

-->-->--> -->

Kao mjesec blagdana i darivanja, prosinac je iz godine u godinu strateško razdoblje za sve protagoniste svjetske modne scene. Dizajneri tada uobičajeno pripremaju šarene džempere s božićnim motivima, modni brandovi mame nas komadima za najluđu noć u godini, onu novogodišnju, a glossy magazini pozivaju na kupnju uz svečane naslovnice koje već na prvi pogled oduzimaju dah.

Jedan takav cover upravo je lansirao i ruski magazin Allure, koji je za zvijezdu svog novog broja izabrao plavokosu ljepoticu Gintu Lapinu. Poznata manekenka pozirala je Normanu Jeanu Royu za naslovnicu časopisa, ali i popratni beauty editorijal, u kojem su otkrivene sve čari blagdanskog make upa.

Dobitna kombinacija ponovno je ona crvene i zlatne boje, a uz zlato na očima i usne u punoj, crvenoj nijansi, dozu drame i glamura u blagdanski make up također unose elementi crne (ne)boje na trepavicama i kapcima.

Styling editorijala potpisuje Anya Ziourova, frizure su djelo Deycke Heidorn, a svečane make up stilove kreirala je Yumi Mori.

 

H.B.

Photo: Allure

 

 

Objavljeno: 23.11.2013. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p