MAKE UP

Crveni ruž za blagdansko raspoloženje

Ovih dana koriste ga brojne glumice, a zašto ne biste i vi?
Kako se približava sezona blagdana, mnoge zvijezde na crvenom tepihu odlučuju se za crveni ruž za usne. Još jedna u nizu glumica koje su ovog tjedna odabrale crveni ruž, bila je Jessica Biel, koja je svoje izdanje predstavila na "Men Of The Year" zabavi u organizaciji časopisa GQ.


Iako mnoge žene smatraju kako crveni ruž nije za svakoga, pa tako možda ni za njih, činjenica je kako on može izgledati dobro na svakome, ukoliko se poštuje nekoliko osnovnih pravila. Kada odabirete svoj primjerak crvenog ruža, važno je da ga koordinirate s vlastitom bojom tena. Ako je vaša koža toplog podtona, odnosno zlatnog ili breskvastog tona, izaberite ruž s primjesom narančaste, a ako je ona hladnog podtona, odnosno ružičastog tona, pravi izbor za vas je crveni ruž s primjesom plave. Cure s neutralnim podtonom, pak, mogu isfurati i toplu i hladnu nijansu crvene.


Nakon odabira idealne nijanse i prije njene primjene, obavezno napravite piling usana ili ih jednostavno namažite balzamom, jer crveni ruž izdaje baš svaku nepravilnost na njima. Prije direktnog nanošenja, svakako oblikujte usne olovkom; bezbojnom ili u nijansi ruža te potom kistićem aplicirajte ruž. Za još veću postojanost boje, uvijek možete nanijeti puder u prahu prije ruža i olovke ili, nakon prvog sloja ruža, prisloniti maramicu na usne, preći preko njih tankim slojem pudera u prahu te nanijeti još jedan sloj svog crvenog ruža.

Na kraju krajeva, najbitnije je istraživati i pritom se dobro zabaviti, stoga ovih blagdana svakako isprobajte crveni ruž za usne!

 

H.B.

Photo: Zimbio

Objavljeno: 23.11.2011. u 18:25
Tagovi: crveni ruž

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p